Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Τύρναβος – Αιγινιακός 1-0 (photos)

ff99207210031a14f3284d9e26c08b75_DSC_0039Καλά Χριστούγεννα θα κάνει η ομάδα του Τυρνάβου μετά την πολύ μεγάλη νίκη επί του Αιγινιακού με σκορ 1-0 την Κυριακή (20/12).

Η αξία της νίκης είναι μεγάλη αφού η ομάδα από το Αιγίνιο είναι από τις πρώτες στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου.

Στο συγκεκριμένο ματς η ομάδα που φάνταζε το απόλυτο φαβορί για τη νίκη από το πρώτο κιόλας λεπτό ήταν ομάδα του Τυρνάβου. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, δεν επέτρεψε τον αντίπαλο να πατήσει περιοχή, δημιούργησε φάσεις και το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και πήρε τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου δεξί κάθετο δοκάρι από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιατζιτζόγλου.

 

Στην επανάληψη πίεσαν πολύ ασφυκτικά τον Τύρναβο, είχαν ευκαιρίες όμως ποτέ δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο 8′ πολύ καλό σουτ του Κρίτσα, η μπάλα ελάχιστα σύριζα από το αριστερό κάθετο δοκάρι, κόντραρε σε αμυντικό και βγήκε κόρνερ. Στο 20′ πολύ καλή στιγμή για τον Αιγινιακό όταν βρέθηκε σε θέση βολής ο Γουέλκαμ έκανε το σουτ αλλά την τελευταία στιγμή έσωσε ο Καρατάσιος.

277774047884e7832196eea0db39ad5b_DSC_0065Στο 25′ ωραία εκτέλεση φάουλ του Λούγκου, την κεφαλιά πήρε στον αέρα ο Καρατάσιος και έκανε το 1-0. Στο 35′ καλό ξαφνικό σουτ του Νούσιου από το χώρο του κέντρου η μπάλα σύριζα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 37′ όμορφα ξέφυγε από την άμυνα ο Τσιρλίδης, έβγαλε σέντρα στον Μανιώτη αυτός το σουτ άουτ. Στο 47′ εξαιρετικό σουτ του Λούγκου στην κίνηση μεγάλη απόκρουση από τον Τόλιο. Στο 48′ το σουτ του Κρίτσα έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία. Στο 53′ ωραίος συνδιασμός Γκούρτσα – Ζούρκου το σουτ του τελευταίου κόντραρε σε αμυντικό και πήγε κόρνερ.

Στο 60′ η μεγαλύτερη ευκαιρία για το Αιγίνιο να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Ζούρκος έκανε το σουτ, απέκρουσε όμως εξαιρετικά ο Παπαγιάννης και σε δεύτερο χρόνο ήρθε ο Πασαλίδης την κεφαλιά του όμως έσωσε ο Χρηστίδης πάνω στην γραμμή. Στο 70′ φάουλ του Ζούρκου έβγαλε σε κόρνερ ο Παπαγιάννης, στο 80′ πολύ καλό σουτ του Λούγκου από πάσα του Τασιούλη η μπάλα πάνω από την εστία και στο 81′ ο Δερμιτζόγλου έστρωσε στον Γκούρτσα αυτός έβγαλε τετ α τετ τον Γουέλκαμ η κεφαλιά του όμως πήγε άουτ.

Συνθέσεις

Τύρναβος 2005 (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Μανιώτης, Νούσιος (65′ Παπαχρήστος), Λούγκος, Τσιρλίδης (70′ Τασιούλης), Κρίτσας, Χρηστίδης (85′ Σβερκούλης).

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιατζιτζόγλου, Μουταφσάϊ (57′ Αντωνιάδης), Λιόλιος, Πασαλίδης (75′ Δερμιτζόγλου), Καρακατσάνης, Ζούρκος, Γκούρτσας, Ντεβέσα (85′ Αχαλινόπουλος Ρ.), Γουέλκαμ.

περισσότερες φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected