Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Βρήκε τη Ράγιο…μπόσικη και της έριξε 10! (vid)

realΗ Ρεάλ νίκησε με 10-2 την Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία έκανε ανατροπή στη Μαδρίτη, αλλά έπαιζε από νωρίς με 9 παίκτες. Τέσσερα γκολ ο Μπέιλ, τρία ο Μπενζεμά και δύο ο Κριστιάνο Ρονάλντο

τορικό ματς στην Μαδρίτη, καθώς η Ρεάλ νίκησε με 10-2 την Ράγιο Βαγιεκάνο και έγινε η πρώτη που πετυχαίνει διψήφιο αριθμό τερμάτων σε ματς του ισπανικού πρωταθλήματος μετά το 1960.

Τότε ξανά η Ρεάλ είχε επικρατήσει με 11-2 της Έλτσε (7/2/1960), ενώ το ματς απόψε ήταν ιδιαίτερο, καθώς οι φιλοξενούμενοι έκαναν ανατροπή, αλλά έμειναν νωρίς με 9 παίκτες!

Ο Ντανίλο άνοιξε το σκορ στο 3′, η Ράγιο ισοφάρισε στο 10′, ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 12′ και στο 14′ έχασε τον Τίτο με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Κρόος.

Στο 25′ ισοφάρισε ο Μπέιλ και ο Ρονάλντο στο 30′ ολοκλήρωσε την… ανατροπή στην ανατροπή με πέναλτι, στο οποίο αποβλήθηκε ο Ραούλ Μπαένα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κράτησε λίγο τον Σέρχιο Ράμος στην περιοχή, αλλά οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται πως δεν υπήρχε παράβαση, ενώ στο 9′, όταν το σκορ ήταν στο 1-0, είχαν ζητήσει πέναλτι για χέρι του Ράμος.

Συνθέσεις

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Ντανίλο, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο, Κρόος, Μόντριτς, Χάμες Ροντρίγκες, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

ΡΑΓΙΟ: Γιοέλ, Τίτο, Αμάγια, Ζε Κάστρο, Νάτσο Μονρεάλ, Ραούλ Μπαένα, Τρασόρας, Χοθαμπέντ, Αλασάν Μπανγκουρά, Πάμπλο Ερνάντεθ (21′ Κουίνι), Χάβι Γκέρα.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected