Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ιταλία – Μεγάλο άγχος για τη Γιούβε, αλλά τέλος καλό όλα καλά! (vid)

131029949-3eaf43ff-e94d-4d8e-a66d-53ac5fa64235Παρότι πήγε να χάσει ένα δικό της ματς στα τελευταία λεπτά, η Γιουβέντους πέρασε από την έδρα της Κάρπι (3-2) και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς, έχοντας βέβαια ματς παραπάνω.

Oi «μπιανκονέρι» ήθελαν να συνεχίσουν την αντεπίθεση τους στη Serie A, ψάχνοντας την 7η σερί νίκη της απέναντι στη «νεοφώτιστη» ομάδα. Παρότι στο τέλος αγχώθηκαν, το «τρίποντο» ήρθε με μπροστάρη τον Μάριο Μάντζουκιτς.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 15ο λεπτό, με τον Μποριέλο να κάνει ωραία προσπάθεια και να βρίσκει δίχτυα για το 1-0. Η απάντηση της «Γηραιάς Κυρίας» όμως ήταν άμεση, καθώς στο 18ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα με τον Μάντζουκιτς να παίρνει το «ριμπάουντ» και να μην αστοχεί.

Μάλιστα, το σύνολο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενο, καθώς ο Κροάτης φορ και πάλι χρίστηκε σκόρερ, «γράφοντας» το 2-1 στο 41ο λεπτό με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Εβρά.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Γιούβε πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, καθώς ο Πογκμπά μέσα από την περιοχή δεν είχε κανένα πρόβλημα να «γράψει» το 3-1. Όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν σε μία ακόμη άνετη νίκη, ωστόσο στα τελευταία λεπτά τα… χρειάστηκαν.

Αρχικά, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Κάρπι μείωσε σε 3-2 έπειτα από αυτογκόλ του Μπονούτσι ενώ στην αμέσως επόμενη φάση και πριν σφυρίξει ο διαιτητής, λίγο έλειψε να απειλήσει για την ισοφάριση!

Τελικώς, η νίκη ήρθε, έστω κι αγχωτικά, για τη Γιουβέντους, η οποία πλέον μετράει εφτά συνεχόμενες, μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς και περιμένει… δώρο το βράδυ, στο ματς της Ίντερ με τη Λάτσιο στο «Σαν Σίρο»

Δείτε βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected