B ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – ΑΣ Πατρίδας 2-1 (photos)

PC200098Με τον πλέον ιδανικό τρόπο, ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της σεζόν 2015/2016 ο Ολυμπιακός Νάουσας, που με τη νίκη του κόντρα στον ΑΣ Πατρίδας, ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το ρεπό της Ελπίδας Μονοσπίτων στη σημερινή 13η αγωνιστική, εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Γιώργου Δασκαλάκη. Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες της ομάδας από τραυματισμούς, ο Ολυμπιακός Νάουσας κατάφερε σήμερα να κερδίσει το παιχνίδι απέναντι στον ΑΣ Πατρίδας, που επίσης αγωνίστηκε χωρίς βασικά στελέχη.

Οι δύο ομάδες πάλεψαν για το αποτέλεσμα, είχαν από ένα ημίχρονο καλής απόδοσης, αλλά ο Ολυμπιακός, χωρίς να ενθουσιάσει, ήταν αυτός που κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε γκολ και να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

PC200030Το πρώτο γκολ για τους “ερυθρόλευκους” σημειώθηκε στο 32’ με εύστοχο πέναλτι του Τσιούλη, μετά από ανατροπή του ίδιου παίκτη μέσα στη μεγάλη περιοχή. Το ρευστό 1-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα, εντούτοις οι γηπεδούχοι ευτύχησαν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, να πετύχουν κι άλλο τέρμα.

Συγκεκριμένα στο 49’ ο Τσιούλης και πάλι χρίστηκε σκόρερ, αυτή τη φορά με πλασέ, το οποίο ήταν το 8ο προσωπικό στο φετινό πρωτάθλημα.

Από το σημείο αυτό και μέχρι το τέλος του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 68′ μείωσαν το σκορ με αυτογκόλ, που προήλθε μετά από ωραίο συνδυασμό στην επίθεση. Η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη συνέχισε να πιέζει, έφτασε δύο φορές απειλητικά στα καρέ του Σπαθάκη, ωστόσο το 2-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Καλυβιώτη

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Μώκας (60’ Μώκας), Τσιούλης, Τσέλα, Χατζηιωαννίδης, Κοκκοφειάδης, Μπλιάτκας, Βλαχοδήμος, Μήτσικας, Ζιαμπάκας, Σαρμπίνος (46’ Τσαούσι / 72’ Κωνσταντινίδης Π.)

ΑΣ Πατρίδας : Τζίμπουλας (46’ Παπαδόπουλος), Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Πέγιος, Σιακαβάρας (52’ Τριανταφυλλίδης Μ.), Καλφούτζος (80’ Μπύρνας), Τριανταφυλλίδης, Στάνι, Μπεκιαρίδης, Στεργιόπουλος, Δημούλας

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected