B ΕΠΣ Ημαθίας

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Δόξα Λιανοβεργίου 1-0 (photos)

Το αήττητο της Δόξας Λιανοβεργίου “έσπασε” σήμερα ο Αστέρας Αλεξάνδρειας, που κατάφερε να βάλει…μπουρλότο στην κορυφή, μετά το τέλος του πρώτου γύρου.

Η ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη, έχοντας και την τύχη με το μέρος της, πήρε μια πολύτιμη νίκη που τη διατηρεί μεν στην 9η θέση, ωστόσο αποσπάστηκε 8 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί η Δόξα να κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, ωστόσο είδε τους διώκτες της στη βαθμολογία να μειώνουν τη διαφορά από την κορυφή. Μάλιστα ακολουθεί ένα μεγάλο ντέρμπι αποδείξεων (10/1/2016 και ώρα 10.30), αυτό ανάμεσα στην ομάδα του Σάκη Παγγούρα και τον ΜΑΣ Βεργίνας.

Για πολλούς, το σημερινό αποτέλεσμα ήταν… μαγική εικόνα, εντούτοις όσοι παρακολουθούν ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Η μπάλα πρέπει να μπαίνει στα δίχτυα και αυτό έκανε σήμερα ο Αστέρας και συγκεκριμένα στο 64′ με τον (“χρυσό” όπως αποδείχτηκε) σκόρερ, τον Ταραπόσο.

Η Δόξα είχε πολλές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια αλλά και μία απίστευτη φάση με τη μπάλα να απομακρύνεται πάνω στη γραμμή και ενώ άπαντες στο “κυανόλευκο” στρατόπεεδο, πετάχτηκαν για να πανηγυρίσουν το γκολ. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για το αποτέλεσμα και μετά το 1-0, έπαιξαν μόνο άμυνα, με στόχο να κρατήσουν το πολύτιμο τρίποντο.

Το τελικό σφύριγμα του ρέφερι κ. Καραγκιζόπουλου, ήταν η…λύτρωση για τον Αστέρα, που πανηγύρισε έξαλλα το 4ο φετινό τρίποντο, με τους φιλοξενούμενους να τα έχουν με την τύχη τους που δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε τέρμα τις πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Τράντο

Συνθέσεις

Αστέρας Αλεξάνδρειας : Αλεξόπουλος, Μπουκλάς, Κίτσας Λ., Μοσχώβης Δ., Μπουταΐτης, Θεοδωρίδης, Χαρπίδης (90′ Γιαννόπουλος), Στεργιόπουλος (86′ Δημόπουλος), Μοσχώβης Σ., Ταραπόσος, Κίτσας Χ.

Δόξα Λιανοβεργίου : Γιάντσης, Καμπάς, Καραπατσάς, Τόζογλου, Πατρίκας, Λουκάς, Καραντουλαμάς, Παπαδόπουλος (61′ Ιωάννου), Δεμπρόπουλος (77′ Γελαδάρης Σ.), Γερόπουλος (46′ Τερζίδης), Χριστοφόρου

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected