Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Παιδικά χαμόγελα στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ακαδημίας! (photos)

Μια πολύ όμορφη παιδική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση όπου κυριάρχησαν το κέφι, το τραγούδι, ο χορός, τα δωράκια και κυρίως το χαμόγελο και η χαρά των παιδιών, οργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου 2015, η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, στην είσοδο του Κοινοτικού Καταστήματος.

Μια γιορτή αφιερωμένη στους μικρούς μας αθλητές και στους μικρούς μας φίλους και φίλες, μια γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά, στα οποία έχουμε υποχρέωση και καθήκον να προσφέρουμε χαμόγελο και χαρά.

Η γιορτή ξεκίνησε στις 5.00 το απόγευμα, όταν άρχισαν να καταφθάνουν τα πρώτα παιδιά. Άλλα με τους γονείς τους και άλλα μόνα τους. Λίγη ώρα αργότερα ο χώρος είχε κατακλυστεί από 70 περίπου παιδιά, τα οποία ”ξεχύθηκαν” παίζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας στους Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Και κάπου εκεί έκανε την εμφάνισή του ο Αη Βασίλης, στη θέα του οποίου τα παιδιά αφού αρχικά ξέσπασαν σε ζητωκραυγές, στη συνέχεια καρτερικά και πολύ πειθαρχημένα περίμεναν στη σειρά να πάρουν το μικρό συμβολικό δωράκι τους και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσε η εμφάνιση της ”Αγιοβασιλίτσας” παρουσιάστριας παιδικών προγραμμάτων, η οποία με ένα εκπληκτικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα σκόρπισε ακόμη περισσότερο κέφι και ενθουσιασμό στα παιδιά και τους γονείς τους, οι οποίοι βλέποντας τη χαρά των παιδιών τους, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και χόρεψαν για λίγο μαζί τους.

Σε όλη τη διάρκεια της γιορτής ένας πλούσιος ”μπουφές” που τα είχε όλα (καφέ – αναψυκτικά – γλυκά – πίτσες και διάφορα άλλα εδέσματα), ήταν στη διάθεση παιδιών και συνοδών.

Αξίζει να τονίσουμε ότι τον πλούσιο ”μπουφέ” ετοίμασαν οι μητέρες των αθλητών της Ακαδημίας και κάποιες φίλες του Συλλόγου, τις οποίες ο προπονητής της Ακαδημίας και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν θερμά.

Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους

*από τη σελίδα της ομάδας στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected