Κατηγορίες
Super League 1

Νίκος Καλτσάς : “Φέτος παράγινε το κακό…”

kaltsasΟ Νίκος Καλτσάς υποστήριξε πως η χθεσινή ήττα φέρνει πάλι τον Παναθηναϊκό σε σημείο… εκκίνησης και τόνισε πως χρειάζεται σκληρή δουλειά για να «γυρίσει» το κλίμα

Χαμηλά το κεφάλι και σκληρή δουλειά για να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, συνέστησε στις δηλώσεις του ο Νίκος Καλτσάς. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα, πήρε την ευκαιρία από τον Στραματσόνι, όμως, δεν ευτύχησε να το συνδυάσει αυτό και με ένα τρίποντο. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν από τον Πανθρακικό και μετά το τέλος του ματς ο Καλτσάς ήταν… σκασμένος.

Ο 25χρονος τόνισε πως η ήττα γυρίζει τον Παναθηναϊκό πίσω και πως πλέον χρειάζεται σκληρή δουλειά και βελτίωση του κλίματος μέσα από τις νίκες. Παράλληλα, ανέφερε πως πρέπει το «τριφύλλι» να πάρει το μάθημα που δεν… πήρε από τα παθήματα της Ευρώπης, και να αρχίσει – αλλά και να τελειώσει – με νίκες το 2016 που έρχεται.

«Αφού χάσαμε ξεκινάμε πάλι από την αρχή. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα, είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να κοιτάμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος και να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια», είπε αρχικά ο Νίκος Καλτσάς. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός φέτος έχει… πάθε, όπως με την Καμπάλα για παράδειγμα, αλλά δεν έχει μάθει και έδωσε τη δική του εκδοχή.

«Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να το μάθουμε αυτό, γιατί δεν είναι να χτυπάμε συνέχεια το κεφάλι μας. Μια με την Καμπάλα, μια με την Μπριζ. Φέτος παράγινε το κακό, τη νέα χρονιά πιστεύω να καταφέρουμε να κερδίζουμε συνέχεια και να αλλάξουμε την κατάσταση».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected