Κατηγορίες
Αθλήματα

Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι αθλητές με αναπηρία για το 2015

untitled

Τελετή Βράβευσης των κορυφαίων Αθλητών με Αναπηρία για το 2015 από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και την Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία Αθλητών με Αναπηρίες. Παρών στην εκδήλωση το “ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ” ως μέλος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ

Παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Α’ Αντιπροέδρου της Βουλής, Τάσου Κουράκη, του Υπουργού Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκου Φίλη, του βουλευτών Πέτρου Κωνσταντινέα, Γιώργου Πάντζα και Σοφίας Βούλτεψη, εκπροσώπων κοινοβουλευτικών κομμάτων, του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρου Καπράλου, του Προέδρου της ΕΘΝΟΑ, Ισίδωρου Κούβελου, της πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO και προέδρου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», Μαριάννας Βαρδινογιάννη, της πρέσβειρας Αθλητισμού, Ανοχής, Ευ Αγωνίζεσθαι και προέδρου του ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα, Κατερίνας Παναγοπούλου, του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιου Συναδινού, της προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλας Κοζομπόλη, Δημάρχων, Πρέσβεων, εκπροσώπων Αναπηρικών Φορέων, της Διευθύντριας του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, εκπροσώπων Ομοσπονδιών, Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ και αθλητών με αναπηρίες , πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η βράβευση των κορυφαίων αθλητών, αθλητριών και προπονητών για το 2015.

«Τα άτομα με αναπηρία πλήττονται περισσότερο από κάθε άλλη κοινωνική ομάδα στη χώρα μας. Καλώ όλα τα πολιτικά κόμματα και ειδικά την κυβέρνηση να συμπαρασταθούν στα άτομα με αναπηρία και στις οικογένειές τους», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γιώργος Φουντουλάκης, ο οποίος αναφερόμενος στο αθλητικό κομμάτι δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τα όσα κατάφερε να πετύχει σε διεθνές επίπεδο ο ελληνικός Παραολυμπιακός αθλητισμός. «Ήταν μια καταπληκτική χρονιά, την οποία την χρωστάμε στην Πολιτεία, η οποία όπου μπορούσε να βοηθήσει το έκανε και με το παραπάνω, αλλά κυρίως στους χορηγούς μας στην ΕΠΕ και την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ. Δεν θα ήταν υπερβολή να πως ότι χωρίς αυτούς, δεν θα είχαμε φτάσει στον απολογισμό μεταλλίων και διακρίσεων που είχαμε μέσα στο 2015. Θέλω να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την αμέριστη βοήθειά τους. Ευχή μου για τη νέα χρονιά είναι να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες προκρίσεις για το Ρίο, αλλά και να επιστρέψουμε από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες με όσο το δυνατόν περισσότερα μετάλλια μπορούμε».

περισσότερα στο r4rehab.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected