Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Άρσεναλ για τίτλο κόντρα στη Σίτι, σκόραρε πάλι ο Ζιρού! (vid)

arsenal-city-2-0Με εμφάνιση ομάδας που είναι αποφασισμένη για τίτλο, η Αρσεναλ, παρότι αγχώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, νίκησε 2-1 την Σίτι, την άφησε στο -4 και έχει μπροστά της μόνο την Λέστερ.

Η Άρσεναλ πήρε το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής στην Premier League, καθώς επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο, έτσι την άφησε 4 βαθμούς πίσω της και διατηρήκε δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, Λέστερ.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, ο Μεσούτ Εζίλ έκανε και τις δύο ασίστς (σε Γουόλκοτ και Ζιρού), ενώ μείωσε ο Γιαγιά Τουρέ για τους “πολίτες” που “ξύπνησαν” νωρίς.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε την υπεροχή στα πρώτα λεπτά και στο 32′ έχασε την πρώτη σπουδαία του ματς, με τον Κέβιν Ντε Μπράινε να βγαίνει στην αντεπίθεση από δεξιά και να αστοχεί σε διαγώνιο σουτ, με τον Νταβίντ Σίλβα να περιμένει στο 2ο δοκάρι, αλλά τον Βέλγο να επιλέγει να τελειώσει μόνος του την φάση.

Αυτή ήταν η 6η τελική προσπάθεια των “πολιτών”, οι γηπεδούχοι δεν είχαν καμία, αλλά στην πρώτη τους, μόλις ένα λεπτό αργότερα άνοιξαν το σκορ, με τον Θίο Γουόλκοτ να κάνει το 1-0 στο 33′ με τρομερό σουτ, έπειτα από πάσα του Μεσούτ Εζίλ.

περισσότερο ρεπορτάζ στο sport24.gr

Συνθέσεις

Αρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσεχ, Μονρεάλ, Κονσιελνί, Μερτεζάκερ, Μπεγιερίν, Φλαμινί, Ράμσεϊ, Οζίλ (77′ Τσάμπερλεϊν), Γουόλκοτ (88′ Τσέιμπερς), Κάμπελ (70′ Γκιμπς), Ζιρού.

Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Κολάροβ, Μανγκαλά, Οταμέντι, Σανιά, Ντελφ (46′ Ντελφ), Φερναντίνιο, Τουρέ, Ντε Μπρόινε, Σίλβα (73′ Νάβας), Αγουέρο (63′ Μπονί).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected