Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Οι 2+1 μεταγραφές και η υπόθεση Τσιώλη!

fligkosssΕνίσχυση στα μετόπισθεν για τον ΑΟ Τρίκαλα αλλά και στην επίθεση, με τρεις ακόμα προσθήκες!

Παίκτες του ΑΟΤ πρέπει να λογίζονται οι Αχιλλέας Σαρακατσάνος και Βαγγέλης Στουρνάρας, σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com. Οι δύο αμυντικοί έχουν συμφωνήσει προφορικά με τους «κυανέρυθρους» και απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση.

Ο 33χρονος στόπερ έλυσε το συμβόλαιο του με τον Αγροτικό Αστέρα ενώ ο Στουρνάρας αποχώρησε από τον Αιολικό. Αμφότεροι επιστρέφουν σε γνώριμα κατά κάποιο τρόπο «λημέρια», αφού ο μεν Τρικαλινός Σαρακατσάνος αγωνίστηκε στην ομάδα της γενέτειρας του το 2011, ενώ ο Στουρνάρας είχε συνεργαστεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν με τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Γυαλιά στην ομάδα του Πανελευσινιακού.

sarakatsanos1Παράλληλα, σε συμφωνία με τον AOT ήρθε ο Κώστας Φλίγκος. Ο έμπειρος επιθετικός που έχει αγωνιστεί για λογαριασμό του Πανηλειακού, της Νίκης Βόλου, του Ηρακλή Ψαχνών, της Θύελλας Πατρών και του Αιολικού, θα ενισχύσει την ομάδα μας από το 2016.

Δύσκολο για Τσιώλη…

Ο Χρήστος Γιαλιάς ψάχνει προπονητή από το πάνω… ράφι για να αντικαταστήσει τον αποχωρήσαντα Κωνσταντίνο Παναγόπουλο. Η περίπτωση του Σάκη Τσιώλη που ήταν και πρώτη στη λίστα δεν προχωράει, αφού ο Λαρισαίος τεχνικός δεν δείχνει «ζεστός» να επιστρέψει στη Football League.

Στη λίστα υπάρχουν κι άλλα ονόματα τύπου… Τσιώλη, ωστόσο εκ του αποτελέσματος κάποιες περιπτώσεις έχουν αρκετές δυσκολίες, λόγω… Β΄Εθνικής. Η διοίκηση δεν δείχνει να βιάζεται, αν και επιθυμεί να κλείσει το συντομότερο δυνατό το… κενό του Παναγόπουλου, αλλά ξεκαθάρισε ότι θα κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Τέλος και ο Παπαργυρίου!

1360106Αποχωρήσεων συνέχεια για τα Τρίκαλα.

Οι Θεσσαλοί μετά τις αποδεσμεύσεις των Φλιούκα, Ρεπετσά, Σικαλιά, Βανγκελί, Μακρίδη και Κωνσταντινίδη, προχώρησαν στην λύση της συνεργασίας τους με ακόμα έναν παίκτη τον Ιορδάνη Παπαργυρίου, ενδεικτικό των αλλαγών των οποίων έχει αποφασίσει να προβεί η διοίκηση των «κυανέρυθρων» σ΄ότι έχει να κάνει με τον δυναμικό της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O AΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, Ιορδάνη Παπαργυρίου, στον οποίο εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.»

*goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected