Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Πως θα σας φαινόταν ο Σαλπιγγίδης με τη φανέλα της…Σπάρτης;

σαλπιγγιδηςΗ ΑΕ Σπάρτης πάει… τρένο για τη Football League καθώς παραμένει πρώτη, με διαφορά τριών βαθμών από τον δεύτερο Παναργειακό, στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Στόχος της ομάδας της Λακωνίας είναι η άνοδος και φαίνεται πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να τον επιτύχει. Μέσα σε αυτές τις κινήσεις, είναι και η πρόθεση για μια μεταγραφή όχι απλά επιπέδου Football League αλλά… επιπέδου Super League που θα προκαλέσει… πάταγο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας patrisnews.com, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η διοίκηση της Σπάρτης, έχουν κάνει μια πρώτη επαφή – κρούση με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη για να ανιχνεύσουν τις προθέσεις του. Ο 34χρονος Έλληνας επιθετικός παραμένει ελεύθερος από το καλοκαίρι και στη Σπάρτη θέλουν να τον κάνουν μέλος της ομάδας για να αλλάξουν μια και καλή τα δεδομένα στην κατηγορία.

Ο Σαλπιγγίδης, που προφανώς και είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της Σπάρτης και να φέρει απανωτά sold out αλλά και εμπορικές δράσεις στην ομάδα της Λακωνίας, έχει ζητήσει χρόνο για να αποφασίσει το τι θα κάνει στην καριέρα του. Το δεδομένο είναι πως η Σπάρτη με αυτή την κίνηση δείχνει τις προθέσεις της και φανερώνει τις υψηλότατες φιλοδοξίες που έχει τόσο για τη φετινή σεζόν όσο και τα επόμενα χρόνια.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected