Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

ΕΠΣ Πέλλας – Στα ημιτελικά ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, αποκλείστηκε ο Αλμωπός!

telikos-eps-pellas-660x330

Ημέρα προημιτελικών για το Κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας σήμερα, με τη διεξαγωγή δύο πολύ αμφίρροπους αγώνες από τους οποίους προέκυψαν οι δύο ομάδες των ημιτελικών.

Στα Γιαννιτσά συγκεκριμένα στο Δημοτικό Γήπεδο Νέας Τραπεζούντας, ο τοπικός Εθνικός υποδέχτηκε τον Απόλλων Κρύας Βρύσης, που φέτος αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής. Η ομάδα του Δημήτρη Τομπάζη επικράτησε με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα που σημείωσε στο 24ο λεπτό ο Χρήστος Πετρίδης και θα επιδιώξει να αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό μετά το 2007. Τελευταία κατάκτηση του τροπαίου για τους “βυσσινί” ήταν την περίοδο 1996-1997, όταν επικράτησαν του Φίλιππου Γιαννιτσών με 1-0.

Ο άλλος προημιτελικός της ημέρας ήταν ακατάλληλος για…καρδιακούς! Ο ισχυρός φέτος Άρης Αμπελείων υποδέχτηκε τον πρωτοπόρο της Α Ερασιτεχνικής, Αλμωπό Αριδαίας και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 5-3. Στην κανονική διάρκεια η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη προηγήθηκε με τον Καραδήμο στο 31ο λεπτό, ωστόσο ο Άρης ισοφάρισε στο 69′ με τον Γιώργο Παπαστεργίου.

Το σκορ δεν άλλαξε και στην ημίωρη παράταση και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, τα οποία εκτέλεσαν :

Μέκολι  1-0

Μπογδάνης  1-1

Σιδώρης 2-1

Καμπάνης  2-2

Αρβανιτόπουλος  3-2

Ζαρογιάννης  3-3

Τόπκας  4-3

Τσιμτσιρίδης (απόκρουση)

Παπαστεργίου  5-3

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected