Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για τον Οπούντιο!

Martino-Arhs3Σε ένα ωραίο απόγευμα για μπάλα στο γήπεδο του Μαρτίνου, ο Οπούντιος πήρε τη νίκη απέναντι στον Άγιο Κωνσταντίνο με 3-0 στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΦ.

Νωθρό και ανούσιο το πρώτο ημίχρονο με μόλις 3 ευκαιρίες για γκολ και όλες μετά το 30′. Αντίθετα δυνατό και με περιεχόμενο… τρία γκολ από τους Καντού, Πέππα και Δημητρέλη, με τους δυο πρώτους να έρχονται από τον πάγκο και να προσφέρουν στους «πράσινους» τη νίκη.

Στο 25′ αναγκαστική αλλαγή για την τοπική ομάδα, μετά τον τραυματισμό του Ζαχαρόπουλου στο κεφάλι. Την θέση του πήρε ο Πέππας, ο οποίος έδωσε άλλον αέρα στο χώρο του κέντρου και ειδικά μετά την είσοδο και του Καντού στο β’ ημίχρονο.

Οι φάσεις:

30′) Ωραία σέντρα από τα δεξιά του Κουτσούμπα, δεν θα βρει καλά την κεφαλιά ο Τσάφος, με την μπάλα να περνάει άουτ.

35′) Η καλύτερη φάση της αναμέτρησης καταγράφηκε για τους φιλοξενούμενους. Πολύ καλή εναλλαγή έξω από την περιοχή. Ο Λαδάς έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραίο σουτ, ανάγκασε τον Γιουργούση σε πολύ ωραία επέμβαση στην αριστερή του γωνία.

38′) Ωραία κίνηση και μπαλιά του Πέππα για τον Πατσαρούχα. Εκείνος έκανε την προσποίηση, όμως το σουτ αδύναμο στην αγκαλιά του Ψαθά.

52′) ΓΚΟΛ! Απευθείας εκτέλεση του Καντού από τα δεξιά, λάθος υπολογισμός του Ψαθά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

56′) Λάθος στην άμυνα του Μαρτίνου, ο Ρίζος θα πιάσει ένα αδύναμο σουτ και ο Γιουργούσης με ωραία τοποθέτηση, θα διώξει σε κόρνερ.

58′) Ωραία ο Θαναηλάκης για τον Δημητρέλη, αυτός θα κάνει το γύρισμα για τον Πέππα, που έχοντας πλάτη στο τέρμα θα κάνει το κοντρόλ καιτο σουτ, λίγο άουτ.

59′) Ο Δημητρέλης για τον Καντού, το σουτ του οποίου θα μπλοκάρει εύκολα ο Ψαθάς.

63′) ΓΚΟΛ! Αντεπίθεση για τον Οπούντιο, με τον Καντού να κάνει ωραία κίνηση και να βγάζει για τον Πέππα. Με πλασέ μέσα στην περιοχή θα γράψει το 2-0.

66′) ΓΚΟΛ! Από τα αριστερά ο Καντού, θα πατήσει για τον Δημητρέλη κι εκείνος με άπιαστο πλασέ στην απέναντι γωνία θα κάνει το τελικό 3-0.

69′) Σουτ του Ρίζου, ο Γιουργούσης μπλόκαρε εύκολα.

76′) Όμορφη ενέργεια του Καντού, που έσκαψε την μπάλα για τον Γιώργο Κωτσαλά, το πλασέ του οποίου μπλόκαρε εύκολα ο Ψαθάς.

Συνθέσεις

Οπούντιος Μαρτίνου: Γιουργούσης, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς Γ., Σπυριδάκης, Τσέλλος, Γκριτζάπης, Πατσαρούχας(46′ Θαναηλάκης), Ζαχαρόπουλος (25′ Πέππας), Δημητρέλης, Κωτσαλάς Ν.( 46′ Καντού), Τσάφος.

Άγιος Κωνσταντίνος: Ψαθάς, Damian Sor., Prifti, Κυρίτσης, Μυλωνάς (76′ Σταυρίδης), Σίδερης(85′ Λιόλιος), Λαδάς, Θεοδωρίδης, Damian Ar.(82′ Μπαμπάς), Νάσιος, Ρίζος

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected