Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Μεταγραφές – Προβάρει τα πράσινα ο Μπουμάλ!

2015121700513_164246334Στο Τριφύλλι θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός, Ολιβιέ Μπουμάλ. Τι λέει το ρεπορτάζ από Πανιώνιο και Παναθηναϊκό…

Θετικό θα είναι για τους «πράσινους» το φινάλε του σίριαλ με τον άσο του Πανιωνίου, Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο Καμερουνέζος μεοσεπιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Όπως προκύπτει από την πλευρά της ομάδας της Νέας Σμύρνης, οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση του παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου έληγε το επόμενο καλοκαίρι.

Από τον Παναθηναϊκό για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε και διαψεύδεται επισήμως η συμφωνία με τον Ιστορικό, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει πράγματι επιτευχθεί το deal, αλλά όχι στο ποσό των 550.000 ευρώ που διέρρευσε αρχικά (πιθανότατα κοντά στις 400 χιλ. ευρώ). Επίσης  στη φόρμουλα της συμφωνίας φέρεται να υπάρχει και παίκτης ως έμψυχο αντάλλαγμα. Το sdna.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει για ό,τι προκύψει.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected