Κατηγορίες
Διάφορα

“Έγραψε” ο αθλητής της Ορεστιάδας που έκανε πρόταση γάμου εν ώρα αγώνα! (vid)

1450908177-75867ff2bd6a6676c2d1a70872d075cb-586x330Μια ξεχωριστή στιγμή έζησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στο “Νίκος Σαμαράς”!

Αφού αυτόν τον χώρο επέλεξε ο κεντρικός του Α.Ο.Ορεστιάδας Αλέξανδρος Χήρας (προφανώς ως ειδυλλιακό ) για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Χριστίνα και μάλιστα κατά την διάρκεια του σημερινού παιχνιδιού!

Ειδικότερα ο τολμηρός κεντρικός του Α.Ο.Ορεστιάδας μετά την επιστροφή των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο  από το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ του δεύτερου σετ και σε συνεργασία με το radioevros.gr και το  dj του σταδίου  δεν δίστασε να παρατήσει τον αγωνιστικό χώρο και να βρεθεί μπροστά στις πρώτες θέσεις του “Νίκος Σαμαράς”, οπού μπροστά στα έκπληκτα μάτια των οπαδών αλλά και στα ακόμα πιο έκπληκτα της  Χριστίνας γονάτισε και παρουσιάζοντας της το δαχτυλίδι την ζήτησε σε γάμο!

Το “ΝΑΙ” βγήκε χωρίς δισταγμό από τα χείλη της εκλεκτής της καρδιάς του πύργου της Ορεστιάδας με την κερκίδα του Νίκος Σαμαράς να  επευφημεί και να χειροκροτεί το νεαρό ζευγάρι!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο…

Δημοφιλής προορισμός για όσους θέλουν να κάνουν πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους  φαίνεται πως είναι πλέον το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ορεστιάδας “Νίκος Σαμαράς” .Αφού μέσα σε μία βδομάδα δύο προτάσεις γάμου έγιναν  στο γυμναστήριο και μάλιστα μπροστά στην κάμερα του radioevros.gr!H πρώτη είχε γίνει πριν από λίγες μέρες  και πάλι στον ίδιο χώρο κατά την διάρκεια διασυλλογικού φιλικού τουρνουά ΤΑΕ KWON DO  από τον Νίκο Παγωνάκη με την απάντηση να είναι και πάλι θετική!

RadioEvros.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected