Κατηγορίες
Αθλήματα

Στίβος – Νέα “στέγη” για τη Σοφία Υφαντίδου!

50faf40f8d2f2e5c9bbede41a4bc13a8_47960Εγκρίθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο οι μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν τη φετινή σεζόν.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αρκετοί σύλλογοι προσπάθησαν να ενισχυθούν με νέα πρόσωπα, ενώ από την πλευρά τους οι αθλητές αναζήτησαν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για εκείνους.

Ανάμεσα στις μετακινήσεις που ξεχώρισαν είναι αυτή του πρωταθλητή του μήκους Γιώργου Τσάκωνα από τον ΓΑΣ Σκάλας στον Αμεινία Μεσογείων. Η Νίκη Πανέττα επέλεξε να αφήσει τον ΑΟ Μεγάρων, προκειμένου να φορέσει τα χρώματα του Ολυμπιακού, με τα οποία θα τρέχει τη νέα χρόνια και ο Πάνος Τριβυζάς. Το σωματείο του Πειραιά μεταξύ άλλων απέκτησε και τον σφαιροβόλο Γεράσιμο Θεοδώρου.

Αρκετές μεταγραφές πραγματοποίησε τη φετινή σεζόν ο Πανναξιακός. Το σωματείο απέκτησε την πρωταθλήτρια του επτάθλου Σοφία Υφαντίδου, που μετά από πολλά χρόνια άφησε τον Φίλιππο Βέροιας, την πρωταθλήτρια του τριπλούν Αθανασία Πέρρα, αλλά και την νικήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ στα 400 μ. εμπ. Έφη Θεοδώρου.

Στις μεταγραφές του Πανναξιακού ξεχωρίζουν ακόμη οι Αναστάσιος Παπούλιας και Βάσω Κουτσουμπού. Σε σωματείο των Νοτίων προαστίων θα συνεχίσει την καριέρα της η Γωγώ Κοκλώνη. Η έμπειρη πρωταθλήτρια των 100 μ. θα προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στον ΑΟ Βάρης Δρομέας.  Σε αλλαγή …στέγης προχώρησε και η πρωταθλήτρια του βάδην, Δέσποινα Ζαμπουνίδου, που πήρε μεταγραφή  στον ΠΑΣ Ίκαρος Αλμωπίας.

Η Ολυμπία Πετσούδη, η Ηρώ Πιντή και ο Χρήστος Καλαμάρας θα αγωνίζονται το 2016 με τον Ελευθέριο Βενιζέλο, ενώ οι Δήμος Μαγγίνας και Κώστας Γκελαούζος με τον Παναθηναϊκό. Η Κατερίνα Δαλάκα άφησε τον Ηρακλή για το ΓΣ Νεάπολης Χαλκίδας, ενώ ο Μανώλης Μακρής τον Ενιπέα Λιτοχώρου για τον ΠΑΟΚ. Παναγιώτης Μάντης και Θοδωρής Χρυσανθόπουλος θα προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στον Πανιώνιο. Ο Μάρκος Γκουρλιάς τη νέα σεζόν θα τρέχει για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected