Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Βασίλης Γιαουτζής – Ο MVP της 14ης αγωνιστικής!

DSCN0087Τρία χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος η διαδικασία ανάδειξης των MVP και σήμερα (24/12) ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της 14ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική.

Ο θεσμός που πρώτο καθιέρωσε το SportsUp (παλαιότερα ImathiaSportsNews) και αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες, προσέλκυσε 1512 ψηφοφόρους επιλέγοντας ανάμεσα σε 5 ποδοσφαιριστές.

MVP της 14ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Βασίλης Γιαουτζής του ΑΣ Ειρηνούπολης, ο οποίος δικαιωματικά κατακτά τον τίτλο καθώς ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του στη δύσκολη νίκη κόντρα στο Μακροχώρι.

Ο 25χρονος μέσος θα παραλάβει το βραβείο του πριν από μία από τις επόμενες προπονήσεις της ομάδας και ο άνθρωπος που θα τον βραβεύσει, θα επιλεγεί από τον ίδιο.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Ηρακλής Ελευθεριάδης του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, που ξεχώρισε με την απόδοση του κόντρα στον Φίλιππο Μελίκης (πέτυχε και τέρμα), ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Βαγγέλης Ίντος του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, με πολύ καλή απόδοση στο νικηφόρο αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον Κεραυνό Επισκοπής.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του SportsUp, στην οποία ψήφισαν 1512 αναγνώστες μας :

Βασίλης Γιαουτζής (ΑΣ Ειρηνούπολης)  451 ψήφους – 29.85%

Ηρακλής Ελευθεριάδης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων)  361 ψήφους – 23.88%

Βαγγέλης Ίντος (ΓΑΣ Ροδοχωρίου)  316 ψήφους – 20.90%

Αδάμ Βλαχοδήμος (ΦΑΣ Νάουσα)  293 ψήφους – 19.40%

Κυριάκος Θεοδώρου (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)  90 ψήφους – 5.97%

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected