Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – Δημοσίευμα για “μπάσιμο” ομογενούς επιχειρηματία!

1323582Η χθεσινή ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και κυρίως η αναφορά στις επαφές που γίνονται για περιοδεία της ομάδας στις ΗΠΑ το 2016, δεν έχει να κάνει μόνο με το άνοιγμα στο ομογένεια, αλλά με την επόμενη μέρα της ομάδας.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης, από την μία είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της φετινής χρονιάς και μέχρι στιγμής είναι απόλυτα συνεπής στις δεσμεύσεις του. Παρόλα αυτά, η όρεξη που έχει να κάνει πράγματα στον Άρη εφόσον βρίσκεται στην νέα ΠΑΕ το 2016, έχει ως αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει ήδη έναν προγραμματισμό για τη Football League, στην οποία δεν αποκλείεται να έχει και… συμπαίκτη. Και εδώ έρχεται η σύνδεση με τις ΗΠΑ…

Σύμφωνα με το allaboutaris ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος βρίσκεται σε συζητήσεις με ομογενή επιχειρηματία για να «μπει» μαζί του στην ομάδα, εφόσον πάρει αυτός το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Συζητήσεις που θα συνεχιστούν λογικά και με την παρουσία των ανθρώπων του Άρη στις ΗΠΑ, ανάμεσα στους οποίους αναμένεται να υπάρχει και άνθρωπος του Καρυπίδη. Με αυτή την κίνηση, ο Καρυπίδης είναι φανερό  ότι θέλει να ισχυροποιήσει την θέση εν όψει του νέου μετοχικού κεφαλαίου και φυσικά να δυναμώσει ακόμα περισσότερο τον Άρη για την επόμενη χρονιά, με την προοπτική της Super League και της άμεσης επιστροφής σε αυτήν. Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν είναι αρνητικός και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις αρχές του νέου έτους.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected