Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Μεταγραφή μπακ για τη Λαμία!

papargyr1Το 4ο μεταγραφικό απόκτημα για τον ΠΑΣ Λαμία είναι πλέον γεγονός, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ.

Πρόκειται για τον 23χρονο (15/5/1992) αριστερό οπισθοφύλακα Ιορδάνη Παπαργυρίου που έλυσε το συμβόλαιό του, πριν λίγα 24ωρα, με την ομάδα των Τρικάλων κι έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με την Λαμιώτικη ομάδα.

Έτσι καλύπτεται ένα καίριο κενό που υπήρχε στην ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, από την περσινή ακόμη περίοδο, όταν οι τραγικές επιλογές του Τεννέ άφησαν την ομάδα χωρίς καθαρόαιμο αριστερό αμυντικό. Για τον συγκεκριμένο παίκτη έχει προσωπική άποψη ο Γρεβενιώτης τεχνικός, αφού τον είχε στην Θεσσαλική ομάδα στην αρχή του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Παπαργυρίου μάλιστα είχε αγωνιστεί στο πρόσφατο αγώνα της Λαμίας στα Τρίκαλα, ενώ στο ΔΑΚΛ είχε βρεθεί και πέρυσι με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Να σημειώσουμε ότι ο 23χρονος έχει αγωνιστεί κατά σειρά στον Οδυσσέα Κορδελιού, στην Καβάλα, στην Αναγέννηση Καρδίτσας και στα Τρίκαλα, με τον ΠΑΣ Λαμία νε αποτελεί τον 5ο σταθμό της καριέρας του.

Σε επαγγελματικό επίπεδο έχει 72 συμμετοχές κι ένα γκολ.

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected