Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ολυμπιακός – Δύο ακόμη δανεικοί στην Ξάνθη σύμφωνα με δημοσίευμα!

1685951Ο Δημήτρης Γούτας παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ξάνθη για το προσεχές εξάμηνο, αλλά σύμφωνα με αθηναϊκό δημοσίευμα, αυτός δεν θα είναι ο μόνος παίκτης που θα ακολουθήσει αυτό το δρομολόγιο ως δανεικός σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Καθώς η νέα χρονιά πλησιάζει, στου Ρέντη τρέχουν για το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, αφού ο Μάρκο Σίλβα έχει δώσει εντολή να μειωθούν οι παίκτες καθώς δεν θέλει να δουλεύει με τόσους πολλούς ποδοσφαιριστές. Για αυτό λοιπόν στο Λιμάνι ψάχνουν ομάδες, εντός και εκτός Ελλάδας, για να παραχωρήσουν κάποιους νεαρούς παίκτες τους, ως δανεικούς κυρίως, ώστε να και να αδειάσει το Ρέντη, αλλά και να πάρουν ευκαιρίες μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα γυρίσουν για την τελική κρίση από τον Πορτογάλο προπονητή.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, ήδη έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με την Ξάνθη, με την οποία ως γνωστόν έχει συμφωνήσει για τον δανεισμό του Γούτα, τον οποίο ήθελαν και άλλες ομάδες, ενώ τον ίδιο δρόμο σύμφωνα με το Sportsdog θα ακολουθήσει και ο Μπέρτος. Ο τελευταίος υπενθυμίζεται ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, για τον λόγο αυτόν λέγεται ότι έχει πωληθεί από τους Θρακιώτες στον Ολυμπιακό από τον προσεχή Γενάρη, αλλά μάλλον δεν θα φύγει από τα Πηγάδια αλλά θα παραμείνει σε αυτά ως δανεικός.

Το «αποκλειστικό«, όπως αυτοχαρακτηρίζεται, δημοσίευμα του Sportsdog που αναρτήθηκε δέκα λεπτά πριν έρθουν τα Χριστούγεννα, αναφέρει ότι «οι δύο Έλληνες αμυντικοί θα αγωνίζονται στους Ακρίτες ως δανεικοί μέχρι το καλοκαίρι, ενώ πολύ πιθανό είναι να βρεθεί στην ίδια ομάδα, ακόμα ένας ερυθρόλευκος, το όνομα του οποίου θα σας αποκαλύψουμε προσεχώς…». Στην συνέχεια όμως υπάρχει και παρασκήνιο για αυτήν την συνεργασία μεταξύ Ολυμπιακού και Ξάνθης.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα :

«Το θέμα όμως είναι, γιατί στο Λιμάνι διάλεξαν την συγκεκριμένη ομάδα; Όπως μάθαμε λοιπόν, οι Πειραιώτες ήταν «ζεστοί» για την συγκεκριμένη συνεργασία, καθώς εκτιμούν πάρα πολύ την δουλειά που κάνει ο Λουτσέσκου και εκτιμούν πως στα χέρια του, μπορούν οι παίκτες τους να βελτιωθούν. Επίσης, ρόλο έπαιξε η δυναμική της Ξάνθης και το γεγονός πως στοχεύει να τερματίσει στην πρώτη 10αδα του πρωταθλήματος και όχι απλά να σωθεί».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected