Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΕ Χαρίεσσας – Οι τρεις μεταγραφές, οι δύο αποχωρήσεις και το φιλικό με τον Ολυμπιακό Νάουσας

Βασίλης Στογιάννης (αριστερά)

Βασίλης Στογιάννης (αριστερά)

Εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕ Χαρίεσσας, που είναι αναγκασμένη να επιταχύνει τις διαδικασίες ενίσχυσης ώστε να προσπαθήσει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος ενόψει του δύσκολου δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα.

Η “κιτρινόμαυρη” ομάδα έχει ήδη συμφωνήσει με τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι και επίσημα μέλη της ΑΕΧ από 1/1/2016 ενώ έχει δώσει ήδη τα χέρια με καταξιωμένο τερματοφύλακα ο οποίος θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Νίκος Παπαλεξίου (δεξιά)

Νίκος Παπαλεξίου (δεξιά)

Παίκτες της ομάδας του Γιάννη Χατζηαθανασίου λογίζονται πλέον οι Βασίλης Στογιάννης, Λευτέρης Γραμματικός και Νίκος Παπαλεξίου, οι οποίοι μάλιστα αγωνίστηκαν και στο σημερινό (27/12) φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον πρώτο να είναι ο μοναδικός σκόρερ της συνάντησης στο 55ο λεπτό.

Ο Βασίλης Στογιάννης είναι 25 ετών (22/6/1980), αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ και επιστρέφει στην ΑΕΧ μετά από το πέρασμα του στον ΓΑΣ Κοπανού, όπου παρέμεινε για 1.5 χρόνο. Από τον ΓΑΣ προέρχεται και ο Λευτέρης Γραμματικός (επιθετικός), που αποχωρεί από τους νεοφώτιστους μετά από τέσσερις μήνες, με τον οποίο σημείωσε δύο τέρματα. Την περίοδο 2014-2015 φόρεσε τη φανέλα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Τρίτη προσθήκη για τους “κιτρινόμαυρους” ο Νίκος Παπαλεξίου, ο οποίος μετά από έξι μήνες αφήνει το Ροδοχώρι και εντάσσεται στην ομάδα που αγωνίζεται ο αδελφός του Μπάμπης. Ο 23χρονος (23/03/1992) αμυντικός προέρχεται από επέμβαση στον μηνίσκο, που τον κράτησε εκτός για το μεγαλύτερο διάστημα της φετινής σεζόν.

Την ίδια ώρα, παρελθόν αποτελούν οι Αντώνης Καρολίδης και Θοδωρής Αβετίδης, οι οποίοι αποχαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους και ήδη βρίσκονται σε αναζήτηση της νέας ποδοσφαιρικής τους στέγης.

Ανακοίνωση ΑΕ Χαρίεσσας

“Η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Χαρίεσσας εύχονται στους ποδοσφαιρικούς παράγοντες και τους ερασιτέχνες αθλητές της ΕΠΣ Ημαθίας, καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected