Κατηγορίες
Διαιτησία - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Οι διαιτητές στη Super League παραμένουν απλήρωτοι, στην Ισπανία όμως τους κάνουν αύξηση!

mateu-lahoz-campeon-hora-cobrar-1451258061944Άρχοντες (των αγώνων) χωρίς υπερβολή είναι οι διαιτητές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, οι οποίοι λαμβάνουν ετησίως απίστευτα ποσά, μεγαλύτερα ακόμα και από τον μισθό του προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας!

Είναι οι νέοι,… πλούσιοι του ισπανικού πρωταθλήματος. Χωρίς ίχνος υπερβολής. Ο μισθός του ισχυρού άνδρα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, φτάνει τις 151.504 ευρώ καθαρά το χρόνο. Αυτός είναι το αφεντικό των διαιτητών της Λίγκας, βλέπει όμως τους υπάλληλους του να παίρνουν περισσότερα χρήματα από τον ίδιο! Γίνεται; Κι, όμως, ναι!

Η διαιτησία στην Ισπανία είναι επαγγελματική, ωστόσο δεν απαγορεύεται σε κάποιον ρέφερι να ασκεί και το επάγγελμά του, αν το επιθυμεί.  Ωστόσο, οι αμοιβές τους είναι τόσο καλές, που πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να ασχολούνται με κάτι άλλο εκτός από το ποδόσφαιρο. Ας συγκρίνουμε, λοιπόν, τις απολαβές του προέδρου της Ομοσπονδίας με αυτές των διαιτητών. Ένας ρέφερι της Πριμέρα Ντιβιζιόν λαμβάνει κάθε χρόνο 109.590 ευρώ σε δέκα δόσεις και επιπλέον 12.000 ευρώ για τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της εικόνας του! Είναι σταρ και οι διαιτητές εκεί!

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected