Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δήλωση Καρυπίδη στη gazzetta :”Δουλεύουμε για την επόμενη σεζόν, πάμε να φτιάξουμε κάτι πολύ μεγάλο και δυνατό για τον Άρη”

3Η αδερφή του Θεόδωρου Καρυπίδη πηγαίνει στην Αμερική για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με ομογενή επιχειρηματία. Τι δηλώνει στο gazzetta.gr ο διοικητικός ηγέτης των «κίτρινων». 

Φεύγει για την Αμερική ύστερα από πρόσκληση ομογενή επιχειρηματία η αδελφή του Θεόδωρου Καρυπίδη, Ειρήνη προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Οι επαφές έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα και αποφασίστηκε να γίνει το ταξίδι αυτό προκειμένου να τεθεί στο τραπέζι λεπτομερώς αυτό το ενδιαφέρον από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Για το θέμα δήλωσε ο έφορος του Άρη στο gazzetta.gr: 

«Δουλεύουμε για την επόμενη σεζόν, πάμε να φτιάξουμε κάτι πολύ μεγάλο και δυνατό για τον Άρη».

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ενδιαφέρεται εκτός από τον Άρη να ξεκινήσει να ασχολείται επιχειρηματικά στην Ελλάδα με τη Θεσσαλονίκη να είναι στα πρωταρχικά του σχέδια.  Για την ώρα ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το προφίλ του εν λόγω ανθρώπου για ευνόητους λόγους.

Παράλληλα, η Ειρήνη Καρυπίδη κατά την παραμονή της στην Αμερική θα έχει ραντεβού με την ομογένεια αλλά και με μέλη του κογκρέσου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected