Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Νίκη στα χαρτιά για την Κ17 του Άρη κόντρα στην αντίστοιχη του ΠΑΟΚ!

b14514040890_k17Η ΕΠΣΜ έκανε δεκτή την ένσταση του Άρη για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της κατηγορίας κάτω των 17 ετών και κατοχυρώνει τον αγώνα στους «κιτρινόμαυρους» με σκορ 3-0.

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 της ΕΠΣΜ η ομάδα του ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε δύο παίκτες οι οποίοι, είχαν συμμετοχή και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Κ17 της Σούπερ Λιγκ. Ο λόγος για τους Σέλα και Σιαμπάνη.

Όπως αναφέρει το pressaris.gr, σύμφωνα με το άρθρο 2 παράγραφος 5 του καταστατικού της ΕΠΣΜ κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται, με αποτέλεσμα να τιμωρήσει τον ΠΑΟΚ με μηδενισμό από το συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποίο είχε επικρατήσει με 1-0 και αφαίρεση τριών βαθμών.

Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Σίτσα, παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και αυξάνει την διαφορά της από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ γνώριζαν ότι υπάρχει αυτός ο κίνδυνος, καθώς ακριβώς το ίδιο περιστατικό συνέβη και πέρυσι.

Ωστόσο, η επιλογή τους είναι συνειδητή, καθώς θέλουν να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίζονται τόσο πολύ στην ομάδα τους, πιστεύοντας όπως αναφέρει το paok24.com, ότι είναι τουλάχιστον… γελοίο να τίθεται θέμα ένστασης σε παιχνίδι νεαρών ποδοσφαιριστών όπου το ζητούμενο είναι η συμμετοχή και η ανάδειξη ταλέντων.

*acadimies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected