Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – “Μπαράζ” μεταγραφών για την FC Σέρρες!

voulgaroi-21114

Με μεταγραφές από την γείτονα Βουλγαρία άρχισε η χειμερινή ενίσχυση της FC Serres, καθώς η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τρεις ποδοσφαιριστές προκειμένου να ενισχύσει την μεσοεπιθετική της γραμμή και να ξεκινήσει την αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο.

Συγκεκριμένα συμφώνησαν με τους Μάριο Μπλιζνάκοφ, Αντόν Γκουστέροφ και Βίκτορ Σίστκοφ οι οποίοι θα είναι στην διάθεση του προπονητή από την επόμενη Δευτέρα, όταν θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Ο Μπλιζνάκοφ είναι 33χρονος μέσος, αγωνιζόταν στην Μπάνσκο, ενώ έχει παίξει επίσης στις Μάρεκ Ντούμπνιτσα, Πίριν Γκέτσε Ντέλτσεφ, Λιούμπιμετς, Μπντιν Βλντιν και Βιντίμα Ρακόφσκι.

O Γκουστέροφ είναι 25χρονος πλάγιος χαφ που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Νεφτοχίμικ Μπουργκάς. Έχει παίξει επίσης στην Σιμιτλί, στην Πιρίν Μπλαγκόεβγκραντ, στην Μοντάνα, στην Βίρεν Σαντάνσκι, στην Βολόφ Σούμεν και στην Σλάβια Σόφιας.

Τέλος, ο Σίστκοφ είναι 29χρονος φορ που αγωνιζόταν στην Πιρίν Ράζλογκ, ομάδα Β΄ Εθνικής, με 14 συμμετοχές και 3 γκολ φέτος, ενώ έχει αγωνιστεί στην Μπάνσκο, στην Μπερόε Στάρα Ζαγκόρα, στην Αλασκέρτ και στην Πιρίν Γκέτσε Ντέλτσεφ.

Το αν θα μπορούν να αγωνιστούν στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, εξαρτάται από την Π.Ο της Βουλγαρίας και αν στείλει έγκαιρα τις μπλε κάρτες.

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected