Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – Χωρίς αλλαγές το ρόστερ στη μεταγραφική περίοδο

1309641_1Ο Άρης δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Αυτή ήταν η τελική εισήγηση του Νίκου Αναστόπουλου, την οποία και αποδέχτηκε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Θόδωρος Καρυπίδης. Δύο είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους οι «κίτρινοι» θα συνεχίσουν με το ίδιο ρόστερ ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Η μεγάλη βαθμολογική αλλά και ποιοτική διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, αλλά και το γεγονός ότι το καλοκαίρι θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές παικτών, προκειμένου διοίκηση και προπονητής να δημιουργήσουν ομάδα που θα ανέβει «τρένο» και στη Superleague. Το πρώτο πράγμα που είχε ξεκαθαρίσει στις συζητήσεις που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν ότι θα πρέπει να γίνει μεταγραφή μόνο αν μπορεί να ανεβάσει άμεσα επίπεδο την ομάδα του.

Ο Έλληνας τεχνικός, πάντως, έχει κάνει τις εισηγήσεις του και σύμφωνα με πληροφορίες οι διοικούντες τους «κιτρίνους» έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με εκπροσώπους παικτών εν όψει της επικείμενης συμμετοχής του Αρη στη Football League. Μια τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι και αυτή του Τζαμέλ Αμπντούν, έστω και αν ούτε ο ποδοσφαιριστής ούτε οι άνθρωποι των «κιτρίνων» το επιβεβαιώνουν. Ο Γαλλοαλγερινός μεσοεπιθετικός, πάντως, ταιριάζει στο προφίλ των παικτών που έχει ζητήσει ο Νίκος Αναστόπουλος.

Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι ότι ο Έλληνας τεχνικός θα συναντηθεί με τον Θόδωρο Καρυπίδη στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Ο Έλληνας επιχειρηματίας πάντως δεν αποκλείεται να δώσει και συνέντευξη Τύπου, μετά την επιστροφή της αδερφής του Ειρήνης από τις ΗΠΑ, προκειμένου να ενημερώσει για τα αποτελέσματα των επαφών που είχε με τον ομογενή επιχειρηματία, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να εμπλακεί στον Άρη.

περισσότερα στο sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected