Κατηγορίες
Super League 1

Ηρακλής – Τα στιγμιότυπα του ματς με την Καλλονή και τα άσχημα μαντάτα για Λάζαρ

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÇÑÁÊËÇÓ - ÊÁËËÏÍÇ / SUPERLEAGUE / IRAKLIS - KALONIΜε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Απόστολο Βέλλιο ο Ηρακλής επιβλήθηκε 3-0 της ΑΕΛ Καλλονής.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της αναμέτρησης στο onsports.gr

Δεν γλυτώνει το νυστέρι ο Λάζαρ

Ο Κοστίν Λάζαρ  θα αναγκαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αφορά παλαιότερο του τραυματισμό.

miNm0nkAavDS3bSZBQgXΝέα χειρουργική επέμβαση περιμένει τον Ρουμάνο μέσο, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με την ΑΕΛ  Καλλονής.

«Αυτό που με στεναχώρησε είναι ο νέος τραυματισμός του Κοστίν. Ήταν καλά, σκόπευα να τον ξεκινήσω κι όλας και στην τελευταία προπόνηση ξαναχτύπησε. Είναι άτυχος. Έκανε μαγνητική. Φάνηκε να έχει ένα πρόβλημα που έχει σχέση με την παλιό τραυματισμό και θα μπει στο χειρουργείο», τόνισε ο προπονητής του Ηρακλή και συνέχισε:

«Χρονικά δεν μπορώ να πω πόσο θα μείνει εκτός. Εγώ θα τον βοηθήσω θα του συμπαρασταθώ. Θέλει να παίξει να βοηθήσει. Δυστυχώς η τύχη δεν τον θέλει. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο και όλοι θα πρέπει να τον στηρίξουμε», κατέληξε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected