Κατηγορίες
Super League 1

Super LEague – Εύκολα ο “Δικέφαλος” με Μπαρμπόσα

51b7e18d03c1dfc5c0a8d0cb7570ab75_LΚάνοντας εξαιρετικό πρώτο μισάωρο, η ΑΕΚ επιβλήθηκε 3-0 του Πλατανιά με τα δύο γκολ να σημειώνονται από τον Έλντερ Μπαρμπόσα και το άλλο από τον Τζιμπούρ.

Μία από τις πιο εύκολες νίκες της πανηγύρισε φέτος η ΑΕΚ στα Χανιά. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ επικράτησε 3-0 του Πλατανιά με άνετο τρόπο και διατηρήθηκε σίγουρα στη δεύτερη θέση, περιμένοντας ταυτόχρονα απώλεια βαθμών από τις ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω για να επανακτήσει το προβάδισμα ασφαλείας για τη δεύτερη θέση.

Όλα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος όπου η ΑΕΚ από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε πως ήταν ανώτερη και προηγήθηκε με δύο γκολ. Μεγάλος πρωταγωνιστής, ήταν ο Έλντερ Μπαρμπόσα που σημείωσε και τα δύο γκολ του ημιχρόνου.

Στο 26΄ο Βάργκας έκανε τη σέντρα και ο Μπαρμπόσα με ωραίο τακουνάκι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Πέντε λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Αραβίδη να δώσει έτοιμο γκολ στον Πορτογάλο ο οποίος με πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά με την ΑΕΚ να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να μην κινδυνεύει σε κανένα σημείο. Στο 77’ ο Ράμος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε διάστημα δύο λεπτών.

Έτσι η ΑΕΚ μπόρεσε να βρει ακόμα ένα τέρμα στο 81’ όταν ο Γκάλο με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Τζιμπούρ ο οποίος δεν θα μπορούσε να αστοχήσει διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Συνθέσεις

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Ιτούα, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Ανγκούλο (46′ Ράμος), Μιλούνοβιτς (78′ Γκόμες), Ντίνας (63′ Γουνδουλάκης), Μενδρινός

ΑΕΚ: Ανέστης, Άρθο, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπαρμπόσα (68′ Τζεμπούρ), Σιμόες, Γιόχανσον (83′ Κορδέρο), Μάνταλος, Βάργκας (67′ Λαμπρόπουλος), Αραβίδης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected