Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Εξαιρετικά δύσκολη η επόμενη μέρα στον ΑΟΧ

205Αμφίβολο είναι το μέλλον της Χαλκίδας, σ΄ότι έχει να κάνει με την επόμενη μέρα της, καθώς ο καταρτισμός του ψηφοδελτίου του Γιώργου Στούπα βρίσκεται στον αέρα.

Δραματικές είναι οι ώρες που περνάει η Χαλκίδα, καθώς παρότι η κρίσιμη μέρα για το μέλλον της έφτασε, εν τούτοις το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Στούπα, προκειμένου να αναλάβει την ομάδα στην Γ.Σ. της Δευτέρας (4/1), βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα.

Ο λόγος όλων αυτών των εξελίξεων δεν είναι άλλος από τις επιφυλάξεις του πρώην προέδρου των «κυανόμαυρων» Βασίλη Ταρνανά, ο οποίος παρότι αρχικά είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει σ΄αυτό, όταν αναλύθηκε το οικονομικό πλάνο το βράδυ της Κυριακής έθεσε τον εαυτό του εκτός της κίνησης αυτής.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο και της δικής του υποψηφιότητας, ενώ σήμερα θα φανεί αν τελικά το ψηφοδέλτιο των Γιώργου Στούπα και Τάσου Καρυστινού θα κατέβει στην Γενική Συνέλευση χωρίς τον Βασίλη Ταρνανά ή όχι.

Σε περίπτωση πάντως που συμβεί το δεύτερο τότε το μέλλον του ΑΟΧ θα είναι εξαιρετικά δύσκολο με το ενδεχόμενο να διάλυσης να γίνεται ολοένα και πιο εφικτό.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected