Κατηγορίες
Διάφορα

Καλωσορίζουμε στη μεγάλη παρέα του SportsUp το “Πι & Φι”!

Μία επιχείρηση που δραστηριοποιείται πανελλαδικά και μάλιστα με τεράστια απήχηση στο κοινό, ανήκει από σήμερα στη μεγάλη παρέα των συνεργατών του SportsUp.

12278867_202070223459142_3415363214234268691_nΗ εταιρία “Πι & Φι” και συγκεκριμένα το κατάστημα της Βέροιας στην οδό Μητροπόλεως 36, με εντυπωσιακή εξυπηρέτηση από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, φαντάζει ως την πλέον κατάλληλη επιλογή για μια σειρά από υπηρεσίες που δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος σε μία μόνο επιχείρηση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρίας (πατήστε εδώ), αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής δράσης είναι οι αξίες, οι οποίες εκφράζονται εμπράκτως μέσα από τον τρόπο που εξυπηρετούνται τους πελάτες.

Πρωταρχική επιδίωξη της εταιρίας είναι να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους πελάτες της και να αναπτύσσει λύσεις που καλύπτουν απόλυτα κάθε τους ανάγκη (tailor made solutions) με ιδιαίτερη έμφαση ταυτόχρονα στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την συνέπεια.

Οι βασικές υπηρεσίες του “Πι & Φι” :

1. Επιδιόρθωση Γυναικείων υποδημάτων
2. Επιδιορθώσεις Δερμάτινων ειδών
3. Επιδιόρθωση Ανδρικών υποδημάτων
4. Μεταποιήσεις Υποδημάτων
5. Αντιγραφές Κλειδιών
6. Υπηρεσίες Κλειδαρά

για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του “Πι & Φι” Βέροιας εδώ

Οι συνεργάτες του SportsUp εύχονται στον προσωπικό του “Πι & Φι” καλές δουλειές, επιχειρηματική εξέλιξη και ότι καλύτερο για το νέο έτος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected