Κατηγορίες
Διάφορα

Απίστευτο! Έβλεπε στο αεροπλάνο ταινία κατεβασμένη παράνομα ενώ δίπλα του είχε την πρωταγωνίστρια

n-BOLLYWOOD-large570Το φαινόμενο του παράνομου downloading ταινιών και τηλεοπτικών σειρών είναι ευρύτατα διαδεδομένο ανά τον κόσμο, και, ανάλογα με το πού βρίσκεται κανείς, μπορεί να υπάρχουν επώδυνες συνέπειες.

Ωστόσο, η «τιμωρία» που επιφύλασσε η μοίρα σε έναν επιβάτη πτήσης προς το Νέο Δελχί ήταν διαφορετική, καθώς προήλθε από την ίδια την πρωταγωνίστρια της ταινίας που παρακολουθούσε, η οποία καθόταν δίπλα του στο αεροπλάνο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, η 25χρονη Κρίτι Σάνον, σταρ του Μπόλιγουντ, πετούσε μαζί με τη μητέρα της, όταν ξαφνικά αντιλήφθηκε δίπλα της έναν άνδρα ο οποίος, χρησιμοποιώντας προτζέκτορα στο iPhone του, άρχισε να παρακολουθεί το «Dilwale», μια ταινία στην οποία έπαιζε η ίδια, που είχε βγει στους κινηματογράφους μόλις 10 ημέρες πριν.

Η ηθοποιός προχώρησε σε αντίποινα, καταφεύγοντας στο Twitter για να εκφράσει στους 419.000 followers της τον θυμό της, δείχνοντάς τους ποιος ήταν ο άνδρας που παρακολουθούσε παράνομη έκδοση της ταινίας της, που είχε κοστίσει 15 εκατ. δολάρια.

Αν και οι περισσότεροι followers επιδοκίμασαν την κίνησή της, κάποιοι άλλοι την επέκριναν. Παρόλα αυτά η ίδια επανήλθε, χαρακτηρίζοντας την πράξη του επιβάτη «λυπηρή» και ανεβάζοντας ακόμα περισσότερες φωτογραφίες. «Του είπα ευγενικά ότι θα απολάμβανε περισσότερο την ταινία σε έναν κινηματογράφο, αλλά ήταν πολύ απασχολημένος, να επιδεικνύει τον προτζέκτορά του».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected