Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα - Εθνικές Ομάδες

Εθνική Χάντμπολ – Νίκη στο δεύτερο φιλικό με την Τουρκία

686642_1Η Εθνική Ανδρών επιβλήθηκε στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας

Σαφώς πιο βελτιωμένη σε άμυνα και επίθεση και πιο αποτελεσματική παρουσιάστηκε η Εθνική Ανδρών στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας απέναντι στην Τουρκία, κερδίζοντας με 27-25.

Από το πρώτο ημίχρονο (14-11 υπέρ της Ελλάδας) η Εθνική μας είχε το πάνω χέρι και έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε κάτω από τα δοκάρια ο Γιώργος Μπάρμπας, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Μάλλιος με 7 γκολ.

Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση και εκνευρισμό, λόγω της απειρίας των διαιτητών που σε αρκετές φάσεις αδίκησαν την ελληνική ομάδα.

Η Εθνική θα κάνει αύριο προπόνηση στην Κωνσταντινούπολη και την Τετάρτη θα αναχωρήσει για το Κίεβο, ώστε την Πέμπτη 7/1 και ώρα 17:00 να αντιμετωπίσει την Ουκρανία στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης είπε: «Η εικόνα μας ήταν πολύ καλύτερη. Ήμασταν πιο μαχητικοί και πιο αποφασιστικοί. Είχαμε φρεσκάδα στην επίθεση. Μας διακρίνει η ψυχή και ο ενθουσιασμός και πρέπει αυτό να το κρατήσουμε και στα επίσημα παιχνίδια. Είναι σημαντικό ότι μας δόθηκε από την Ομοσπονδία η δυνατότητα να κάνουμε αυτά τα δύο δυνατά φιλικά και να προετοιμαστούμε στην Κωνσταντινούπολη, ενόψει των προκριματικών».

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας:

Μπάρμπας, Κατσίκης, Λοϊζος, Μυλωνάς 1, Πασσίας, Παπαδόπουλος Α. 3, Σεϊρεκίδης, Κωστακίδης, Μπάγιος 3, Αραπακόπουλος 2, Μαστορογίαννης 3, Μπουκοβίνας, Παλάσκας 1, Τσίλης 1, Παπαδιονυσίου 1, Παπαδόπουλος Β. 3, Μάλλιος 7, Μπασμαλής 2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected