Κατηγορίες
Διάφορα

Προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία κάτω από το φόρεμα συναδέλφου του μέσα στην Κυπριακή Βουλή!

kyprianou-pros-charalampidou-re-tsouli-to-porisma-tis-astynomiasΑπίστευτες σκηνές και διάλογοι στην κυπριακή Βουλή περιγράφει το πόρισμα της αστυνομίας. Επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ανδρέα Κυπριανού και της βουλευτού του ΑΚΕΛ Ειρήνης Χαραλαμπίδου.Adtech Ad

Εκ διαμέτρου αντίθετες με την εισήγηση της Αστυνομίας ήταν οι οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, για την υπόθεση του επεισοδίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων μεταξύ του βουλευτή του ΔΗΣΥ, Αντρέα Κυπριανού και της βουλευτού του ΑΚΕΛ, Ειρήνης Χαραλαμπίδου. Το επεισόδιο μεταξύ των δύο βουλευτών σημειώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, εξαιτίας της ενέργειας του βουλευτή του ΔΗΣΥ να καπνίσει εντός κοινοβουλευτικής αίθουσας.

Αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν οι δύο βουλευτές να καταγγείλουν ο ένας τον άλλο στην Αστυνομία.

Η κ. Χαραλαμπίδου κατήγγειλε τον κ. Κυπριανού για άσεμνη επίθεση και ότι προσπάθησε να φωτογραφίσει το εσώρουχό της και ο κ. Κυπριανού κατήγγειλε την κ. Χαραλαμπίδου για δημόσια εξύβριση. Διερευνώντας την υπόθεση, η Αστυνομία εισηγήθηκε μεταξύ άλλων στον Γενικό Εισαγγελέα να εξεταστεί το ενδεχόμενο άρσης της ασυλίας του Αντρέα Κυπριανού για ενδεχόμενη ποινική του δίωξη.

περισσότερα στο news247.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected