Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ματσάρες σε Αγγλία και Ιταλία! (vids)

during the Barclays Premier League match between Stoke City and Liverpool at Brittania Stadium on August 9, 2015 in Stoke on Trent, England.

Με το γκολ του Άιμπ, ο οποίος πέρασε στο ματς αντί του τραυματία Κουτίνιο στο 18΄, η Λίβερπουλ νίκησε με 1-0 την Στόουκ εκτός έδρας και είναι με το ένα… πόδι στoν τελικό του Λιγκ Καπ.

Ο τραυματισμός του Κουτίνιο άλλαξε τα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ από την αρχή του αγώνα στο «Μπριτάνια», όμως η αναγκαστική αλλαγή που έπρεπε να κάνει ο Γερμανός τεχνικός ήταν εκείνη που θα έδινε στην Λίβερπουλ τη νίκη επί της Στόουκ.

Ο Άιμπ Πέρασε στο ματς αντί του Κουτίνιο στο 18΄ και στο 37΄ η μπάλα του στρώθηκε μετά το άτσαλο σουτ του Λαλάνα, ανοίγοντας το σκορ για τους «Ρεντς».

Η Στόουκ δεν μπόρεσε να βρει απάντηση, η Λίβερπουλ είχε τον έλεγχο του αγώνα σε αργό τέμπο και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα που κάνει το απόλυτο φαβορί την ομάδα του Κλοπ ενόψει της ρεβάνς στο «Άνφιλντ» (26/1, 21:45) για την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Αύριο στις 22:00 το πρώτο ματς για τον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ Έβερτον και Σίτι.

δείτε βίντεο με το γκολ στο sdna.gr

1765273-37303596-640-360

Στο ντέρμπι μίσους της Γένοβας, η Σαμπντόρια μπήκε με το δεξί στο 2016, καθώς επικράτησε της τυπικά γηπεδούχου Τζένοα 3-2 και την άφησε στον πάτο της βαθμολογίας, ούσα μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με ματς παραπάνω!

Οι «μπλουτσερκιάτι» διέκοψαν ένα σερί επτά αγώνων δίχως νίκη, επικρατώντας 2-0 της Παλέρμο στο «Λουίτζι Φεράρις» κι ήθελαν να συνεχίσουν με ένα ακόμη «τρίποντο», απέναντι στη μισητή τους αντίπαλο.

Το σύνολο του Βιντσένζο Μοντέλα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 18ο λεπτό, όταν ο Σοριάνο βρήκε στρωμένη την μπάλα έπειτα από τάκλιν του αμυντικού και με ωραίο τελείωμα δεν λάθεψε, για να «γράψει» το 1-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Σαμπντόρια πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη 2-0, έπειτα από μία ωραία αντεπίθεση που έφερε την μπάλα στον Έντερ κι εκείνος με ψύχραιμο πλασέ βρήκε δίχτυα. Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, άρχισε το δεύτερο…

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι σημείωσαν και τρίτο τέρμα, όταν έπειτα από μία ακόμη αντεπίθεση ο Σοριάνο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για να «γράψει» το 3-0 στο 49ο λεπτό.

Μπορεί το 3-0 να… σκότωνε άλλη ομάδα όμως η Τζένοα αντέδρασε και λίγο έλειψε να «κλέψει» τον βαθμό! Πρώτα στο 69′ κι έπειτα στο 81′, ο Παβολέτι με κεφαλιές μείωσε το σκορ σε 3-2, δίνοντας ελπίδα στην ομάδα του.

Ωστόσο, η αντεπίθεση έμεινε στη μέση, με τους «μπλουτσερκιάτι» να χάνουν μάλιστα ευκαιρία για το 4-2, όταν ο Μπαρέτο σημάδεψε το δοκάρι (90+4′).

Έτσι, η Σαμπντόρια πήρε μία τεράστια νίκη επί της μισητής αντιπάλου της, την ώρα που η Τζένοα παρέμεινε δίχως «τρίποντο» στο ντέρμπι ως τυπικά γηπεδούχος για τέταρτο σερί ματς (μία ισοπαλία, τρεις ήττες), βλέποντας τη ζώνη του υποβιβασμού να… πλησιάζει!

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected