Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφές – Τι περιελάμβανε το deal του Άρη με Σαμαρόπουλο και ποιους παίκτες αποκτά ο Απόλλων Καλαμαριάς

sam2Ο Άρης έκανε την πρώτη -και τελευταία ίσως- μεταγραφική του κίνηση για την περίοδο του Ιανουαρίου, αποκτώντας τον Κώστα Σαμαρόπουλο από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και το metrosport.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Σκυδραίος ποδοσφαιριστής «φλέρταρε» και παλαιότερα με τον Άρη, όμως το καλοκαίρι ήταν από τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις των κοκκινόμαυρων. Εδώ και λίγες μέρες ενημέρωσε ότι υπάρχει και πάλι ενδιαφέρον από τους κίτρινους, όμως ο Απόλλων δεν ήταν διαταθειμένος να τον παραχωρήσει χωρίς ανταλλάγματα. Οι κοκκινόμαυροι δεν ήθελαν βέβαια και να κρατήσουν με το ζόρι τον ποδοσφαιριστή, για αυτό και σήμερα το πρωί υπήρξε συνάντηση μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων (Αβραάμ Περσίδης και Δημήτρης Καρατζιοβαλής από πλευράς των κοκκινόμαυρων, ενώ ο Σίμος Ορφανίδης εκπροσώπησε τον Θόδωρο Καρυπίδη) αλλά και του εκπροσώπου του, Αχιλλέα Χατζηνικολάου, στην οποία και συμφωνήθηκε να δοθεί ένα ποσό ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή (υπολογίζεται γύρω στις 7.000 ευρώ).

Όσο για τον αντικαταστάτη του Σαμαρόπουλου στον Απόλλωνα; Θα είναι δύο! Ο ένας θα είναι ο Νίκος Χατζόπουλος, ο 30χρονος στόπερ με θητεία σε Αστέρα Τρίπολης, Πιερικό, Παναργειακό Διαγόρα, Καλλονή, Καλλιθέα και Παναρκαδικό, ενώ υπάρχει συμφωνία με έναν ακόμη έμπειρο στόπερ, που πιθανώς θα ανακοινωθεί αύριο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected