Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Ντύνεται στα πράσινα ο Βλαχοδήμος!

DSC04000Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη, την Τετάρτη θα κάνει εργομετρικά τεστ και εν συνεχεία θα υπογράψει το τριετές συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια θα φοράει ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος του οποίου η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί και επίσημα τα επόμενα 24ώρα.

Ο 24χρονος άσος ήρθε σε πλήρη συμφωνία με το τριφύλλι και στην διάρκεια της Τρίτης (5/1) μάλιστα πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, όπως συνηθίζεται πριν την ολοκλήρωση κάθε μεταγραφής.

Για την Τετάρτη (6/1) το πρωί είναι προγραμματισμένες οι εργομετρικές εξετάσεις από τους ανθρώπους του τριφυλλιού και εν συνεχεία αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Η μοναδική περίπτωση, που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, να μην πέσουν οι υπογραφές την Τετάρτη είναι αν αναχωρήσουν, νωρίς το πρωί, μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού για τα Γιάννινα τόσο ο Τάκης Φύσσας όσο και ο Λεωνίδας Βόκολος.

Το πιθανότερο σενάριο όμως είναι όμως πως ο διευθυντής ποδοσφαίρου του τριφυλλιού θα μεταβεί την Πέμπτη αυθημερόν στα Ιωάννινα για την αναμέτρηση του Κυπέλλου, οπότε το θέμα θα κλείσει την Τετάρτη. Δεν αποκλείεται μάλιστα εν συνεχεία να υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση από πλευράς της πράσινης ΠΑΕ

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected