Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Τρεις στην έξοδο από τον Πλατανιά, κοντά σε Νικολιά και Χουχούμη ο ΠΑΣ

assets_LARGE_t_881_106466409Ρωσικοί σύλλογοι ψάχνονται για τον Γιαγιά Μπανανά (φωτ) ενώ γερμανικές ομάδες επανήλθαν για τον Οσμάν Κουλιμπαλί. Προς αποχώρηση ο Λεονάρντο Ράμος!

Την Τρίτη υπήρξαν ξανά κρούσεις από Γερμανία για τον άσο του Πλατανιά ενώ την ίδια στιγμή δύο ρωσικοί σύλλογοι ρώτησαν για τον παίκτη, με τους Χανιώτες να τονίζουν πως με την κατάλληλη προσφορά παραχωρείται.

Κατά τα άλλα ο Ράμος δεν έχει ικανοποιήσει και τόσο και πρόκειται να αποχωρήσει. Ήδη ο Πλατανιάς αναζητάει φορ έχοντας τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις κατά νου από Ελλάδα και Ευρώπη.

nikolias-νικολιας-e1402517200326

Μπορεί το μυαλό όλων στον ΠΑΣ Γιάννινα να βρίσκεται στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά στην ομάδα παράλληλα τρέχουν και τα μεταγραφικά. Πλησιάζει ο Νικολιάς, ακολουθεί ο Χουχούμης.  

Το 2016 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τη νίκη επί της Βέροιας και τώρα ο Γιάννης Πετράκης και οι παίκτες του επικεντρώνουν την προσοχή τους στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα οι άνθρωποι του συλλόγου τρέχουν και τις μεταγραφικές υποθέσεις και όπως φαίνεται μετά τον Μαυροπάνο σειρά ετοιμάζεται να πάρει ο Αλέξανδρος Νικολιάς. Ο 21χρονος Ευβοιώτης άσος είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στους Ηπειρώτες αφού μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο ως δεξί εξτρέμ όσο και αριστερό, σε θέσεις που ο ΠΑΣ ψάχνει ενίσχυση.

Ο Νικολιάς τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Βόλου με ιδιαίτερη επιτυχία με το ματς της Κυριακής απέναντι στην Παναχαϊκή να αποτελεί το τελευταίο του με την ερυθρόλευκη φανέλα των Βολιωτών.

Μάλιστα, η περίπτωσή του είναι προχωρημένη και η υπόθεσή του αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά το Σαββατοκύριακο. Μετά τον Νικολιά σειρά παίρνει ο Διαμαντής Χουχούμης. Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού θα παραχωρηθεί δανεικός από τους «πράσινους» με τον ΠΑΣ να αποτελεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Μάλιστα, δεν αποκλείεται στο περιθώριο του αγώνα Κυπέλλου να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του δανεισμού του.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected