Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Πρόκριση από σήμερα για ΠΑΟ!

1379355Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από τους Ζωσιμάδες και με το 1-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται με το 1.5 πόδι στα προημιτελικά! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, αλλά όταν έμειναν με 10, οι «πράσινοι» έκαναν την ανατροπή

Ο μοναδικός μεγάλος στόχος που έχει απομείνει στον Παναθηναϊκό είναι ο θεσμός του Κυπέλλου, με τον Αντρέα Στραματσόνι να χρησιμοποιεί την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και τον Μπουμάλ βασικό στο ντεμπούτο του Καμερουνέζο στο «τριφύλλι». Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Κοτσόλης, αριστερό μπακ ο Πράνιτς, δεξί ο Βέμερ και ο Σάντσεθ με τον Τελάντερ δίδυμο στα μετόπισθεν. Ο Εσιέν και ο Ζέκα στον άξονα, με τον Αμπέντ στην κορυφή του τριγώνου. Αριστερό εξτρέμ ο Καρέλης, δεξί ο Μπουμάλ και κορυφή στο 4-3-3 ο Πέτριτς.

Όσον αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα που θέλει να κάνει καλή πορεία στο Κύπελλο, ο Γιάννης Πετράκης ”κατέβασε” την ομάδα του με 4-4-1-1. Ο Βελλίδης υπερασπίστηκε την εστία του «Άγιαξ». Αριστερό μπακ ο Ναδάλες, δεξί ο Καρανίκας και ο Μιχαήλ με τον Τζημόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Τσουκαλάς και Γαρουφαλιάς οι κεντρικοί μέσοι, με τους Λίλα και Ακόστα στα άκρα. Γιάκος σε ελεύθερο ρόλο και κορυφή ο Μανιάς.

περισσότερα στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected