Κατηγορίες
Γενικά

Μεγάλη εμφάνιση από την Μπάρτσα με…όργια Μέσι! (vid)

1b80d1dc1a80cc018c0f6a7067009f4e_r900x493Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε να χάνει από την Εσπανιόλ στο Camp Nou, όμως γύρισε το ματς με τον Μέσι (2 γκολ, 2 ασίστ) και με νίκη 4-1 και ουσιαστικά πέρασε στους «8».

Μετά το 0-0 στην έδρα της Εσπανιόλ για την La Liga, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ήθελε άτυπη εκδίκηση στην προσπάθεια που κάνει να υπερασπιστεί όλους της τίτλους της, με τον Καταλανό τεχνικό να δίνει ντεμπούτο στον Αρντά Τουράν. Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ. Στο 9′ ο -δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης- Μάρκο Ασένσιο έκλεψε στο κέντρο, έκανε τη διαδρομή μέχρι την αντίπαλη περιοχή και έδωσε στον Φελίπε Καϊσέδο που πήρε ωραία την μπάλα μπροστά του και τελείωσε τη φάση (0-1).

Στο 11′ ο Μέσι δεν κατάφερε να απαντήσει άμεσα, αλλά η βραδιά ήταν δική του. Δύο λεπτά αργότερα ύστερα από πάσα του Ινιέστα σκόραρε από το πέναλτι για το 1-1 σκοράροντας στη μοναδική διοργάνωση που του έλειπε τη φετινή σεζόν. Στο 22′ ο Νεϊμάρ μπήκε στην περιοχή από αριστερά αλλά το σουτ πέρασε άουτ για να κάνει τη δουλειά ο Μέσι στο 44′. Εχοντας στείλει την μπάλα στο δοκάρι στις προηγούμενες τρεις εκτελέσεις του, έβαλε τρομερό φάουλ από τα 30 μέτρα οριζόντιο-και-μέσα για το 2-1 το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Οπως τελείωσε το πρώτο, ξεκίνησε το δεύτερο για τους Μπλαουγκράνα. Ο Ινιέστα άνοιξε αριστερά στον Μέσι ο οποίος γύρισε και ο Πικέ από θέση φορ στη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (3-1). Ακολούθησαν ευκαιρίες από τον Αργεντινό (60′, 61′) και τον Αρντά Τουράν που στην επανάληψη ήταν πιο ζωηρός (53′, 62′) ενώ το φάουλ του Νεϊμάρ απέκρουσε ο Αλβαρεθ (65′). Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα το ματς συνεχίστηκε στο μισό της Εσπανιόλ, που μέσα σε τρία λεπτά έμεινε με 9 παίκτες εξαιτίας των αποβολών των Ερνάν Πέρες (72′) και Πάπε Ντιόπ (75′) και δέχθηκε τέταρτο γκολ στο 86′ με ωραίο σουτ στην κίνηση του Νεϊμάρ έπειτα από νέα ασίστ του Μέσι (4-1).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected