Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 15ης αγωνιστικής (video)

pregame_lΑ11111111111111111111111Επιστροφή στη δράση για την Α1 Ερασιτεχνική και μετά από 21 ημέρες χωρίς επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, οι 14 “μονομάχοι” είναι έτοιμοι για τις υπόλοιπες 12 στροφές του πρωταθλήματος.

Ο χαρακτηρισμός “μονομάχος” βέβαια δεν μπορεί να αποδοθεί το ίδιο σε όλες τις ομάδες, καθώς τέσσερις είναι μόνο αυτές που ουσιαστικά “καίγονται” για απαραίτητους βαθμούς και οι υπόλοιπες (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) θα αγωνιστούν (ελέω μη ύπαρξης κινήτρου όπως π.χ. play off ή play out) για το γόητρο αλλά και για ένα πιο καλό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.

Στην κορυφή η κόντρα ΑΣ Ειρηνούπολης και ΦΑΣ Νάουσα καλά κρατεί, με τις δύο ομάδες να χωρίζει μόλις ένας βαθμός. Η μάχη αναμένεται συναρπαστική και βεβαίως σημαντικό ρόλο θα παίξουν τόσο η διάρκεια όσο και οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, που προς το παρόν είναι φιλολογικές.

Όσον αφορά την ουρά της βαθμολογίας, Φίλιππος Μελίκης και ΑΕ Χαρίεσσας έχουν μείνει αρκετά πίσω όσον αφορά τη σίγουρη παραμονή (θυμίζουμε πως η προτελευταία θέση είναι κερδοφόρα μόνο σε περίπτωση που ανέβει κατηγορία ο πρωταθλητής) και η διαφορά των 8 και 10 βαθμών αντίστοιχα από τον Αχιλλέα Νάουσας μόνο αμελητέα δεν είναι.

Ας δούμε παρακάτω το πρώτο pregame για τη νέα χρονιά, όπου θα λάβετε γνώση για τα τελευταία νέα των ομάδων λίγο πριν τη σέντρα της 15ης αγωνιστικής αλλά και πολλά στοιχεία γύρω από τον κάθε αγώνα (έδρα, χιλιομετρική απόσταση και προϊστορία).

Το ρεπορτάζ και τα επιμέρους στοιχεία των ομάδων είναι μία προσφορά της εταιρίας :

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Eirinoupoli χαριεσσα

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΑΕ Χαρίεσσας : Ο πρωτοπόρος με τον ουραγό αναμετρούνται στο Δημοτικό Γήπεδο του Αγγελοχωρίου, με ξεκάθαρο βεβαίως φαβορί. Οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρήσουν το +1 από τον δεύτερο ΦΑΣ Νάουσα, κάθε παιχνίδι τελικός για τους “κιτρινόμαυρους”.

Ο εορτάζων χθες Γιάννης Μαντζιαρίδης ολοκληρώνει σήμερα τη μίνι προετοιμασία της ομάδας ενόψει των επόμενων επίσημων υποχρεώσεων, με μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων με αποκορύφωμα το ματς με τον Άρη. Ο νεαρός τεχνικός δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα και κατά πως φαίνεται καταλήγει στην ανάγκη ενίσχυσης κυρίως για την μεσοεπιθετική γραμμή. Στο αυριανό παιχνίδι δεν υπάρχουν ελλείψεις.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του επίσης εορτάζοντα Γιάννη Χατζηαθανασίου θα μεταβεί στο Αγγελοχώρι χωρίς σημαντικά προβλήματα με μοναδικό ερωτηματικό αν θα μπορέσει να δώσει το παρόν ο Βαλάντης Τοπαλίδης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Παρόντες όμως θα είναι τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Γιώργος Κασαπίδης (από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), Νίκος Παπαλεξίου (από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου) αλλά και οι Βασίλης Στογιάννης και Λευτέρης Γραμματικός, που μεταγράφηκαν από τον ΓΑΣ Κοπανού.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 5.31 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 3-1  2013/2014 (Κύπελλο), 2-1

Naousa rodoxori

ΦΑΣ Νάουσα – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Δεύτερη αναμέτρηση για τους αυριανούς αντιπάλους φέτος, μετά το 3-0 των “κυανόλευκων” για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Σαφής η προϊστορία για τους γηπεδούχους, κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Χαλκιάς.

Μόνο νίκες είναι το μότο της ομάδας του Γιάννη Κερλίδη για τα υπόλοιπα 12 παιχνίδια του πρωταθλήματος, ενώ συνεχίζει και στο Κύπελλο όπου ακολουθούν τα ημιτελικά. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η ενίσχυση θεωρείται δεδομένη για τον ΦΑΣ και ήδη έχουν γίνει κάποιες κρούσεις σε ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, χωρίς όμως κάτι χειροπιαστό μέχρι στιγμής. Δεν υπάρχουν απουσίες για το αυριανό παιχνίδι.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Ιδιαίτερο ματς για τον Δημήτρη Χαλκιά το αυριανό στο ΔΑΚ Νάουσας, όπου επιστρέφει ως αντίπαλος μετά από περίπου ένα μήνα. Ο νεαρός τεχνικός ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο του ΦΑΣ Νάουσα, ωστόσο συνεχίζει πιο βόρεια και μάλιστα έχει πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα με την ισοπαλία στον Άραχο και τη νίκη κόντρα στον Κεραυνό Επισκοπής.

Αρκετά είναι τα αγωνιστικά θέματα του ΓΑΣ ενόψει του δύσκολου αυριανού αγώνα. Εκτός αποστολής θα είναι ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ο Νίκος Τσαγκεράς νιώθει ενοχλήσεις στο παλιό του τραύμα και αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση, ο Παναγιώτης Ντατσής στάθηκε άτυχος καθώς αποκόμισε κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού από την τελευταία προπόνηση (θα απουσιάσει για τρεις εβδομάδες) ενώ ο Σάκης Ρίσσου αντιμετωπίζει μια ίωση που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Νάουσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 13.29 χλμ

Προϊστορία : 2015/2016 (Κύπελλο), 3-0  2014/2015 (Κύπελλο), 5-1  2014/2015 (Α1), 2-0

https://youtu.be/XlXIafy-Rk4

Fas Naoussa

meliki αε αλεξανδρειας

Φίλιππος Μελίκης – ΑΕ Αλεξάνδρειας : Κάθε παιχνίδι είναι καθοριστικό για τους “ερυθρόλευκους” από δω και στο εξής, στόχος η διατήρηση των κεκτημένων για τους νεοφώτιστους.

Μοναδικός στόχος η ενίσχυση όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ για την ομάδα του Κώστα Κατσώνη και ήδη έχουν εντοπιστεί ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν εφόσον αποκτηθούν. Δεν υπάρχουν απουσίες για τον αυριανό αγώνα.

Χωρίς τον Μίμη Μπενίσκο θα πορευτεί από δω και στο εξής η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη, ο οποίος θα αγωνίζεται πλέον στη γειτονική Πέλλα και συγκεκριμένα στον Διαγόρα Σεβαστής. Για τον αυριανό αγώνα μάλιστα δεν είναι διαθέσιμος και ο έτερος επιθετικός Θωμάς Σαμαράς που είναι τραυματίας, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα όσον αφορά το σκοράρισμα. Αντίθετα, επιστρέφει ο Δήμος Πέτκος που είχε απουσιάσει από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι λίγο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μελίκης

Χιλιομετρική απόσταση  : 20.49 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

pontiaki Episkopi

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Κεραυνός Επισκοπής : Ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Αράχου και λόγω έλλειψης ουσιαστικού κινήτρου, αναμένεται να είναι ανοιχτό με πολλές φάσεις.

Με την προσθήκη του Ματθαίου Δεμπρόπουλου, που αποκτήθηκε από τη Δόξα Λιανοβεργίου, κατέστρωσε τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι ο Χρήστος Υφαντίδης. Δεδομένη η απουσία του Σωτήρη Παπαδόπουλου.

Τo pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη αναμένεται επίσης να ενισχυθεί σταδιακά καθώς ακολουθεί η μεγάλη πρόκληση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών όπου θα μπει στην κληρωτίδα για τα ημιτελικά του θεσμού. Για το αυριανό παιχνίδι, ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Χάρη Παραστατίδη, Βασίλη Δημητρίου και Ζαχαρία Ορδουλίδη, αλλά τον Βαγγέλη Φωτίου που θα μείνει εκτός λόγω ίωσης. Αντίθετα, επιστρέφει ο Θεόκλητος Ιωαννίδης, που αποθεραπεύτηκε.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αράχου

Χιλιομετρική απόσταση  : 41.55 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

ΣΗΜΑ ΓΑΣ Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα

ΓΑΣ Κοπανού – Αχιλλέας Νάουσας : Τοπικό ντέρμπι στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού, με τον Αχιλλέα να είναι κυρίως αυτός που θέλει τους βαθμούς για να αποσπαστεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ1

Για την ομάδα του Γιώργου Σγούρδα, η διακοπή του πρωταθλήματος λειτούργησε περισσότερο ως περίοδος συντήρησης και δουλειάς στις προπονήσεις. Στο έμψυχο δυναμικό εντάχθηκαν οι Μάκης Μισαηλίδης (από Απόλλων Κρύας Βρύσης) και Λάζαρος Τριανταφυλλίδης (από ΑΣ Πατρίδας), αποχώρησε ο Αντώνης Ντόγος για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, ενώ στη γειτονική Χαρίεσσα “μετακόμισαν” οι Βασίλης Στογιάννης και Λευτέρης Γραμματικός. Δεν υπάρχουν απουσίες για τον νεαρό τεχνικό στο αυριανό παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναγιώτης Καραμεταξάς είχε την ευκαιρία να δουλέψει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κατά τη διάρκεια των εορτών αλλά και να αποφορτίσει τους παίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Για το αυριανό παιχνίδι, ο Γρηγόρης Γκέτσος αντιμετώπισε μια ίωση αλλά θα είναι έτοιμος, αμφίβολος όμως είναι ο Χρήστος Σακελλάρης που συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο. Το ατυχές γεγονός όμως της χθεσινής προπόνησης, ήταν ο τραυματισμός του Κώστα Κοσμά, που δεν θα αγωνιστεί, με την εκτίμηση της ζημιάς να γίνεται την επόμενη εβδομάδα.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού

Χιλιομετρική απόσταση  : 13.37 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

paok Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Ατρόμητος Διαβατού : Σπουδαίο παιχνίδι στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, ανάμεσα σε δύο ομάδες με “πλούσια” προϊστορία τα τελευταία χρόνια.

Ο “δικέφαλος” περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία τα ημιτελικά του Κυπέλλου αλλά και γενικότερα τη διάκριση μέσα από τον θεσμό, όπου είναι κάτοχος του τροπαίου μετά τον περσινό θρίαμβο κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα. Αποχώρησαν από την ομάδα οι Γιώργος Κασαπίδης και Παναγιώτης Καραμήτσος, που θα αγωνίζονται πλέον σε ΑΕ Χαρίεσσας και ΑΕ Σχοινά αντίστοιχα, ενώ παραμένουν εκτός υποχρεώσεων οι Ανδρέας Μπουκλάς και Θανάσης Κίτσας.

Από την άλλη πλευρά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πραγματοποιήθηκε η μίνι προετοιμασία των “κυανόλευκων” κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Δεν υπάρχουν απουσίες για το αυριανό παιχνίδι.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 20.41 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 2-0  2013/2014, 4-1  2013/2014 (Κύπελλο), 5-2  2012/2013, 3-4

Trikala makroxvri

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Μακροχώρι : Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες στη βαθμολογία και αναμένεται ένα ανοιχτό παιχνίδι, με στόχο το καλύτερο για τις δύο ομάδες.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο71

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν ευεργετική για την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, κυρίως για τη δυνατότητα αποθεραπείας των ποδοσφαιριστών που έλειψαν από τα περισσότερα φετινά παιχνίδια. Μοναδικές πλέον απουσίες είναι αυτές των Βασίλη Παπαδόπουλου, Κώστα Καρβούνη και Παναγιώτη Δρομπουλιανούδη, του Κώστα Χαλβατζή που απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας ενώ αντίθετα επέστρεψαν σε πλήρη θυμό οι Γιώργος Ντάμτσιος, Ηρακλής Ελευθεριάδης, Σίμος Καραούσογλου, Γιάννης Κιρκιλιανίδης, Λάμπης Ασημακόπουλος και Ούλι Ντόι.

Από την άλλη πλευρά, πολλές φιλικές αναμετρήσεις περιελάμβανε η περίοδος των εορτών για το συγκρότημα του Μάκη Γιαννόπουλου, με στόχο τη διατήρηση του ρυθμού ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Δεν υπάρχουν απουσίες για τον έμπειρο τεχνικό, επιστρέφει μετά από καιρό ο Χρήστος Σερασκιέρης.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων

Χιλιομετρική απόσταση  : 33.11 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

mpala8

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (LIVE από το SportsUp):

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Κεραυνός Επισκοπής

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Ατρόμητος Διαβατού

ΦΑΣ Νάουσα – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΑΕ Χαρίεσσας

ΓΑΣ Κοπανού – Αχιλλέας Νάουσας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Μακροχώρι

Φίλιππος Μελίκης – ΑΕ Αλεξάνδρειας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected