Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Δήλωση Μίμη Μπενίσκου

DSCN9900Διευκρινιστικές δηλώσεις παραχώρησε μέσω της σελίδας της ΑΕ Αλεξάνδρειας στο facebook ο Μίμης Μπενίσκος, σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με τη μεταγραφή του στον Διαγόρα Σεβαστής αλλά και τη σχέση του με τη διοίκηση της πρώην πλέον ομάδας του.

Αναλυτικά η δήλωση του :

«Ακούγοντας και διαβάζοντας πολλούς «καλοπροαίρετους» οι οποίοι εσκεμμένα προσπαθούν να δημιουργήσουν λάθος εντυπώσεις και να χαλάσουν το κλίμα στην ομάδα της Αλεξάνδρειας είμαι στην θέση να δηλώσω τα εξής:

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο της Α.Ε Αλεξάνδρειας Γιάννη Ουσταμπασίδη καθώς και τον Δημήτρη Σαμαρά για την συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα. Δυο ανθρώπους που απέναντι μου ήτανε οικονομικά συνεπέστατοι και η συνεργασία μας άψογη. Αποχώρησα από την ομάδα για επαγγελματικούς λόγους και χωρίς να υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα απολύτως όπως κάποιοι έντεχνα προσπαθούν να δημιουργήσουν. Η συνεργασία και από τις δυο πλευρές ήταν άψογη και οι δρόμοι μας «χώρισαν» προσωρινά και με τον καλύτερο τρόπο. Σύντομα οι δρόμοι μας θα ξανά ενωθούν. Και πάλι θέλω να ευχαριστήσω τους δύο αυτούς ανθρώπους όπως και τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου.»

Με εκτίμηση

Μίμης Μπενίσκος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected