Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Δεν είναι είδηση πλέον για τον Μέσι και τη Μπαρτσελόνα… (vid)

Andrés Iniesta of Barcelona scores the opening goal against Granada with a penalty in La LigaΛίγο πριν την βράβευση του με την Χρυσή Μπάλα, ο Αργεντινός σταρ με το πρώτο χατ-τρικ στην σεζόν πήρε μόνος του την Γρανάδα (4-0).

Είχε να κάνει χατ-τρικ από τον περασμένο Μάρτιο! Σαν πολύς καιρός δεν είχε περάσει από τότε; Ο Λιονέλ Μέσι βρήκε απέναντι του έναν από τους αγαπημένους του τερματοφύλακες (στον Αντρές Φερνάντεθ είχε πετύχει 4 χατ-τρικ) και μία από τις αγαπημένες του «πελάτισσες», αφού απέναντι στην Γρανάδα είχε σκοράρει 11 φορές μόλις σε 8 παιχνίδια απέναντι της. Ο Αργεντινός είχε κέφια και το… κακό έγινε. Ο Μέσι πέτυχε το υπ’ αριθμόν 33 χατ-τρικ με τους «μπλαουγκράνα» και λίγο πριν την βράβευση του με την πέμπτη «Χρυσή μπάλα» της καριέρας του, πήρε μόνος του την Γρανάδα, στο εύκολο 4-0 που επανέφερε τους Καταλανούς στην κορυφή!

Ο Λουίς Ενρίκε βρήκε την ιδανική ευκαιρία να ξεκουράσει παίκτες που έχουν τραβήξει όλο το κουπί (Μπουσκετς, Ντάνι Άλβες, Ινιέστα) και η επιλογή του δικαιώθηκε από νωρίς. Η Μπαρτσελόνα έπιασε από τα μαλλιά τους Ανδαλουσιανούς και από το πρώτο τέταρτο κιόλας είχε ξεμπερδέψει με δύο γκολ του Μέσι (8’, 14’) που προήλθαν από μαγικούς συνδυασμούς, όπου χάθηκε το τόπι, με τον Αρντά Τουράν να δίνει την πρώτη του ασίστ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Το σκορ θα μπορούσε να ξεφύγει πολύ στο πρώτο ημίχρονο, όμως η τριάδα MSN παραδόξως έβλεπε την εστία σαν κουμπότρυπα. Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε το 18ο φετινό του γκολ και έφτασε χαλαρά στο χατ-τρικ (58’, 3-0), ενώ ο επίλογος μπήκε από τον Νεϊμάρ (83’) με ένα ακόμα μαγικό συνδυασμό. Αναφοράς πάντως χρήζει η αποθέωση που γνώρισε από το «Καμπ Νόου» ο Ντάνι Άλβες όταν μπήκε στο γήπεδο, κάτι που δείχνει ότι ο κόσμος της Μπαρτσελόνα επέλεξε να στηρίξει τους βαρείς χαρακτηρισμούς του Βραζιλιάνου κατά συγκεκριμένων δημοσιογράφων, τους οποίους καταδίκασε η διοίκηση.

Κάπως έτσι, η Μπαρτσελόνα ξαναπέρασε στην κορυφή με ένα βαθμό διαφορά από την Ατλέτικο Μαδρίτης, παραμένει αήττητη, με τον Λιονέλ Μέσι να φεύγει φουριόζος και κεφάτος για να παραλάβει την 5η «Χρυσή μπάλα» της καριέρας του.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected