Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Ανακοίνωση / καταγγελία

12527924_10201071109096880_332492539_nΑυτούσια η ανακοίνωση που μας απεστάλη

“Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες του Κεραυνού Επισκοπής θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τη διοίκηση της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου για την πραγματικά άψογη ανταπόδοση της φιλοξενίας.

Τους ευχαριστούμε όλους πλην ενός : του κ. Σωτήρη Παπαδόπουλου. Δυστυχώς, άλλα μας έλεγε στο πρώτο παιχνίδι (για την άριστη φιλοξενία μας και την ανταπόδοση που θα είχαμε στον δεύτερο γύρο) και άλλα μας επιφύλασσε… Στο πρώτο κιόλας λεπτό διαμαρτυρήθηκε σε διαιτητή και παρατηρητή του αγώνα για τα υπεράριθμα άτομα στον πάγκο της ομάδας μας. Στην εικόνα φαίνεται ότι όντως είναι υπεράριθμοι στον πάγκο, αλλά μιλάμε για τέσσερα παιδάκια που ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας και κάθισαν στον πάγκο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, αναζητούσε τρόπο να έρθουμε σε αντιπαράθεση και με τη λήξη, ενώ διοίκηση και οι παίκτες των αντιπάλων μας έδωσαν το χέρι, ο κύριος αυτός έβριζε τον προπονητή μας και κινήθηκε απειλητικά κατά παράγοντα μας. Στο σημείο εκείνο, παράγοντες της ΠΟΝ Αράχου μπήκαν στην μέση και τον απομάκρυναν, λέγοντας του ότι στην Επισκοπή η φιλοξενία ήταν άψογη, μίας και όσοι ήταν εκεί γνωρίζουν ότι τον παίκτη που τραυματίστηκε, άνθρωπος του Κεραυνού τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Εμείς για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Ποντιακής Νεολαίας και όσες φορές και αν χρειαστεί θα τους φιλοξενούμε άψογα. Βέβαια εμείς θα είμαστε εδώ και θα παρέχουμε την ίδια άψογη φιλοξενία σε όποια ομάδα κι αν είναι σύμβουλος ο εν λόγω κύριος μιας και μας έχει συνηθίσει να αλλάζει ομάδες συχνά…

Τέλος να συγχαρούμε τον διαιτητή του αγώνα κ. Καραντώνη αλλά και τους βοηθούς κ.κ. Κελεσιδη και Χριστοδούλου”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected