Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Κεραυνός Επισκοπής 2-1 (photos)

DSCN9745

Πολύ δυνατό παιχνίδι, με πάρα πολλές προσωπικές μονομαχίες παρακολούθησαν οι 100 περίπου θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Αράχου.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, η Ποντιακή Νεολαία Αράχου σημείωσε την 7η φετινή της νίκη, κόντρα σε μια ομάδα που αγνοεί τη νίκη για τέσσερις αγωνιστικές. Το συγκρότημα του Χρήστου Υφαντίδη μείωσε τη διαφορά από την τρίτη θέση στους τέσσερις βαθμούς και χωρίς κάποιο άλλο κίνητρο, αυτός είναι πλέον ο εφικτός στόχος.

Τo ρεπορτάζ του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Από την άλλη πλευρά, οι “κοκκινόμαυροι” του Χρήστου Μποζίνη υποχώρησαν στην 6η θέση, ωστόσο ο μεγάλος στόχος είναι πλέον το Κύπελλο, όπου συμμετέχουν στα ημιτελικά.

DSCN9744Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες συγκινήσεις, σε ένα 45λεπτο που κυριάρχησε η δύναμη, το πάθος και οι προσωπικές μονομαχίες. Η μπάλα βγήκε πολλές φορές εκτός αγωνιστικού χώρου, δόθηκαν πολλά φάουλ ενώ τις μετρημένες ευκαιρίες τις είχε η Ποντιακή Νεολαία, που έφτασε κοντά στο γκολ με τους Δεμπρόπουλο (πρώτο παιχνίδι για τον νεοαποκτηθέντα επιθετικό από τη Δόξα Λιανοβεργίου) και Ευγένη Κίτσα.

Στο διάστημα αυτό, ο Κεραυνός δεν απείλησε επιθετικά, παρά μόνο με ένα μακρινό σουτ του Τουμαρά, που…έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι του Πετρίδη (δεν αγωνίστηκε ο Μπάμπης Βρεττός που ήταν τιμωρημένος).

Οι περισσότερες συγκινήσεις σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημειώθηκαν τα τρία γκολ της αναμέτρησης. Την αρχή έκαναν οι “μπλαουγκράνα” και συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό, όταν ο Δεμπρόπουλος βρέθηκε τετ-α-τετ μετά από ωραία κάθετη πάσα και με ιδανικό πλασέ, συνδύασε το ντεμπούτο του με το πρώτο γκολ της Ποντιακής Νεολαίας για το 2016.

DSCN9736Οι φιλοξενούμενοι όμως απάντησαν γρήγορα και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Καρυπίδης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κώστας Ντέλλας, σημειώνοντας το 8ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Τα δύο τέρματα μέσα σε διάστημα πέντε περίπου λεπτών, έδωσαν μια άγρια ομορφιά στην αναμέτρηση χωρίς όμως να αλλάζει τις ισορροπίες. Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Κώστα Κίτσα να πάρουν και πάλι το προβάδισμα, ενώ ο Κεραυνός έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μπάμπο, ο οποίος δεν κατάφερε από καλή θέση να στείλει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι όμως είχαν τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση και συγκεκριμένα στο 86′ όταν ο Αραμπατζής εκτέλεσε το DSCN9708κόρνερ, ο Ευγένης Κίτσας με την εμπειρία του βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βόλτση, μέσα σε αποθέωση από συμπαίκτες και φιλάθλους. Το τέρμα αυτό ήταν το 7ο φετινό για τον πρώην παίκτη του Παναιτωλικού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Χριστοδούλου

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Πετρίδης, Μαγγανάρης, Τόζογλου, Σκούρα, Κίτσας Ε., Κίτσας Λ., Τζέπης, Αραμπατζής, Πιπιλιάρης (72′ Καϊρακλίδης), Κίτσας Κ. (67′ Αποστολόπουλος), Δεμπρόπουλος (88′ Μουταφίδης).

Κεραυνός Επισκοπής : Βόλτσης, Μπάμπος (λ.τ. 74′ Ιωάννου), Ιωαννίδης Ζ., Λέσκας, Ιωαννίδης Θ. (28′ λ.τ. Δημητρίου), Τσεχελίδης (89′ Εξαρχόπουλος), Τουμαράς, Λύτης, Καρυπίδης, Ντέλλας, Ορφανίδης.

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected