Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Η βράβευση της μικρής Μαριάννας και η κοπή της πίτας

b208182456855b5680dad1bcd630c63f_L
Η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας κατα την διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης Φίλιππος Βέροιας – Δούκας τίμησαν την μικρή Μαριάννα, μια πιστή οπαδό της ομάδας η οποία κάθε Σάββατο παίρνει θέση κοντά στον πάγκο της ομάδας και συμμετέχει με τον δικό της τρόπο στην προσπάθεια των παικτών.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Ηλίας Λαζός, ο αρχηγός της ομάδας Τάσος Κασαμπαλής αλλά και όλοι οι παίκτες προσέφεραν στην μικρή φίλαθλο μια φανέλα του Φιλίππου Βέροιας με υπογραφές όλων των παικτών καθώς και μια μπάλα μπάσκετ τα οποία παρέλαβε ο πατέρας της.

Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα μας στο facebook.

25da67824c9f1869e8ef3eacb5d2ced0_L

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου στο εστιατόριο του ξενοδοχείου “Λοζίτσι” την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου.

Παίκτες, προπονητικό team και διοίκηση πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης πριν το δύσκολο ξεκίνημα του πρωταθλήματος μετά την ανάπαυλα των γιορτών.

Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο νεαρός Παύλος Τόκας, ο οποίος βρήκε το φλουρί και παρέλαβε και το δώρο που αντιστοιχούσε, εν μέσω ευχών και πειραγμάτων από τους συμπαίκτες του. Το γεύμα αποτέλεσε προσφορά γνωστού φίλου της ομάδας, τον οποίον όλοι οι συμμετέχοντες στην όμορφη βραδιά αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected