Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
ΕΠΣ Πέλλας

Η δήλωση εμπλεκομένου στο συμβάν της Πέλλας και η απάντηση Κατίδη μέσω instagram

001490_56231Το SDNA επικοινώνησε με τον έναν από τους τρεις παίκτες που κατέληξαν στο νοσοκομείο από το επεισόδιο με τον Γιώργο Κατίδη, περιγράφοντας όλο το story του απίστευτου περιστατικού.

Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ (με θητεία επίσης σε Άρη, Λεβαδειακό, Βέροια και Νοβάρα),πρωταγωνίστησε σε ένα θλιβερό συμβάν σε αγώνα για τη Β’ κατηγορία της Πέλλας, ανάμεσα στους Αγ.Λουκά και Πυρσό Πετριάς, όπου τρεις παίκτες των φιλοξενούμενων, ο ένας μάλιστα ανήλικος κατέληξαν στο νοσοκομείο. Το SDNA επικοινώνησε με τον Γ.Σ. (θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του), τον έναν από τους τρεις παίκτες του Πυρσού, όλοι τους μάλιστα ξαδέρφια και με το ίδιο επίθετο, ηλικίας 19 ετών και περιγράφει αναλυτικά πως ξεκίνησε το επεισόδιο που έφερε τη γενική σύρραξη και την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

διαβάστε εδώ τη μαρτυρία

Η απάντηση Κατίδη μέσω Instagram

Ο Γιώργος Κατίδης αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στο βίαιο περιστατικό που σημειώθηκε στον αγώνα ανάμεσα στον Αγ. Λουκά και τον Πυρσό Πετριάς για τη Β’ κατηγορία της Πέλλας.

Ένας εκ των ποδοσφαιριστών που κατέληξαν στο νοσοκομείο μίλησε στο SDNA και «αναγνώρισε» τον Κατίδη, αλλά ο 23χρονος πρώην παίκτης της ΑΕΚ αρνήθηκε κάθε συμμετοχή στο συμβάν. Με «μήνυμά» του στο Instagram ο Κατίδης τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν και είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν έχω καμία σχέση με το συμβάν και όλα αυτά που γράφονται», έγραψε ο Κατίδης στον λογαριασμό του στο Instagram.

Δείτε εδώ το post που έκανε

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected