Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Ατρόμητος Διαβατού 3-1 (photos)

DSCN9789

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο ΔΑΚ Αλεξάνδειας, με τον ΠΑΟΚ να ξεκινά με το δεξί το 2016.

Η ομάδα του Μπάμπη Κελεσίδη, με διαστήματα καλής απόδοσης στο σημερινό παιχνίδι, πέτυχε την 8η φετινή της νίκη και παράλληλα αναρριχήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς. Ο “δικέφαλος” έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 32 γκολ και πλέον στρέφει το βλέμμα του στην κλήρωση της Δευτέρας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, για να μάθει τον αντίπαλο του ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό της 10ης Φεβρουαρίου.

DSCN9779Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” (που επίσης συνεχίζουν στο Κύπελλο) είχαν ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και παρά το μειονέκτημα των δύο τερμάτων, κατάφεραν να μειώσουν αλλά και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση. Η σημερινή ήττα είναι η 7η φετινή (οι 6 εκτός έδρας) ενώ ακολουθεί το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Διαβατό με τον ΑΣ Ειρηνούπολης.

Στα αξιοσημείωτα της σημερινής αναμέτρησης, τα δύο ακόμη τέρματα του Γιώργου Κίτσα ο οποίος παρά το γεγονός πως άργησε να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, σκαρφάλωσε ήδη στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ έχοντας φτάσει τα 16 γκολ. Μάλιστα το πρώτο ήταν εξαιρετικό σε εκτέλεση, ενώ ήταν εύστοχος και στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, “κλειδώνοντας” τη σημερινή νίκη.

Το πρώτο ημίωρο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τον “δικέφαλο” να έχει μεν την κατοχή, χωρίς όμως τις μεγάλες φάσεις στα καρέ του Νικολαΐδη. Οι φιλοξενούμενοι λειτούργησαν σωστά ανασταλτικά στο πρώτο μισάωρο και στην πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους (36′) ήρθε το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ.

DSCN9793Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “κυανόλευκους” και σε μια στιγμιαία αδράνεια της άμυνας, ο Σπύρος Κίτσας ήταν αυτός που έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο.

Ο Ατρόμητος βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο να ρισκάρει και μέχρι ενός σημείου το ρίσκο του βγήκε. Με ωραία κυκλοφορία της μπάλας, βγήκε με αξιώσεις στα καρέ του Θεοδώρου και στο 69′ μείωσε το σκορ με τον Χρήστο Μπρέγκου, ο οποίος δέχτηκε την ωραία παράλληλη πάσα του Δαλήγκαρου και με ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι “έγραψε” το 2-1.

Πέντε λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να γίνει το 2-2, όταν σε μια σύγχυση στην άμυνα, η μπάλα χτύπησε στο έδαφος, πήρε ύψος και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παγγούρας φάνηκε να αιφνιδιάζεται στέλνοντας τη μπάλα στο κάθετο αυτή τη φορά δοκάρι.

DSCN9773Και ενώ ο Ατρόμητος ανέβηκε με στόχο την ισοφάριση, οι γηπεδούχοι βγήκαν στην κόντρα και στο 79′ κέρδισαν πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Γιώργος Κίτσας διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις 

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κ., Μπουκλάς Γ., Βασιλείου, Θεοδώρου Κυρ. (82′ Κίτσας Ν.), Κίτσας Λ. (86′ Μπεκτάς), Καρατάσος, Χαρισούδης, Κίτσας Β. (72′ Λαδάς), Κίτσας Σ., Κίτσας Γ., Ζωγράφος

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Ασλάνογλου, Δαλήγκαρος, Κωστογλίδης, Τσανασίδης (83′ Σαμψωνίδης), Οικονόμου Α., Μπρέγκου, Ζερδαλής, Μπουρδάνος (72′ Παγγούρας), Λιλιόπουλος (46′ Τσιολάκης)

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected