Κατηγορίες
Football League

Football League – Μεγάλο “διπλό” με Βενέτη! (vid)

Χωρίς τίτλοΣε ένα παιχνίδι που είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι της κατηγορίας, Απόλλων και Κέρκυρα δεν πρόσφεραν πολλές ευκαιρίες και πλούσια δράση μπροστά στις δύο εστίες, αλλά η ένταση και η συναρπαστική εξέλιξη αποζημίωσαν όσους βρέθηκαν στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Απόλυτα κερδισμένη η Κέρκυρα που εκτός από τους τρεις βαθμούς (2-1) πήρε και την ψυχολογία με την ανατροπή της σε βάρος της κατάστασης στο πρώτο ημίχρονο, ενώ από την άλλη, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της αφού έχασε ένα παιχνίδι μέσα από τα χέρια της. Ήταν η πρώτη ήττα του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο έπειτα από επτά διαδοχικά τρίποντα στο πρωτάθλημα και, μάλιστα, απέναντι στον προπονητή τη θέση του οποίου είχε πάρει, του Αλέκου Βοσνιάδη.

Το γκολ του Κονέ στο πρώτο ημίχρονο (38′) δεν ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους και η ομάδα της Κέρκυρας που βγήκε από τον παθητικό ρόλο του πρώτου ημιώρου, κατάφερε στο δεύτερο μέρος να πάρει το ιδανικό. Με την έναρξη, ο Απόστολος Κόντος ισοφάρισε απευθείας φάουλ (48′) και λίγο πριν το τέλος ο Βενέτης με κεφαλιά έπειτα από βόλεϊ στην άμυνα του Απόλλωνα έκανε το 2-1 που το αφιέρωσε στον Καραγιάννη που έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι του. Στην φάση του 87ου λεπτού η άμυνα του Απόλλωνα δεν είχε απάντηση στην σέντρα του Ντουαλά και την κεφαλιά πάσα του Σουάνη στον Βενέτη που έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Ντεμπούτο με τη φανέλα του Απόλλωνα έκανε ο Στεργίδης και για τους Φαίακες οι Ιωάννου, Νίκιτς, Παμλίδης, Ανδρεόπουλος. Ο Νίκιτς, πάντως, συνδύασε την πρώτη του εμφάνιση με αποβολή στις καθυστερήσεις.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Ταΐρης, Πάνος (70′ Στεργίδης), Βαλεριάνος, Κύργιας (46′ Γκότοβος), Δεληζήσης, Φατιόν, Βάντερσον, Κονέ, Τζιώρας, Παρπέξ (54′ Ψιάνος), Φαρινόλα
ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ιωάννου, Νίκιτς, Κρητικός, Φάμπιο (46′ Κόντος), Βλάχος, Ζορμπάς (63′ Παμλίδης), Γκόμεζ, Ντουαλά (89′ Ανδερόπουλος), Σουάνης

https://www.youtube.com/watch?v=89c8xw5Opko

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected