Football League

Football League – Πλάτη προς το παρόν από τους παίκτες

1381666Κανονικά θα αγωνιστούν στο εκτός έδρας παιχνίδι του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανιώνιο, αλλά και στο εντός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος οι παίκτες του Εργοτέλη. Περιμένουν 150.000 ευρώ από την μεταγραφή του Καρέλη οι «κιτρινόμαυροι».

Μπορεί το πρωί της Δευτέρας να είχαν κάνει την εμφάνιση τους φήμες που ήθελαν τον Εργοτέλη να αποσύρεται από την συνέχεια του πρωταθλήματος, ωστόσο τελικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Ο λόγος που οδήγησε στην ξαφνική αλλαγή των δεδομένων, έχει να κάνει με την απόφαση των παικτών των «κιτρινόμαυρων» να κατέβουν κανονικά στα δύο επόμενα παιχνίδια με Πανιώνιο και Τρίκαλα αντίστοιχα.

Σε περίπτωση που ούτε και τότε δεν βρεθεί φως στον ορίζοντα τότε θα αναχωρήσουν για άλλες πολιτείες. Από την πλευρά της αντιπροσωπεία της διοίκησης ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν υπομονή ακόμα μια εβδομάδα, καθώς ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Δημήτρης Παπουτσάκης αναμένεται να προχωρήσει στην πώληση ενός μεγάλου ακινήτου στην Ιεράπετρα, κίνηση η οποία εαν τελικά ολοκληρωθεί αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική οικονομική ανάσα.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι παίκτες των Κρητικών αποφάσισαν να δώσουν παράταση ζωής στην ομάδα.

Περιμένουν τα τροφεία του Καρέλη

Εκτός όμως από την κίνηση αυτή του Δημήτρη Παπουτσάκη, η ομάδα του Ηρακλείου έχει λαμβάνειν χρήματα και από την μεταγραφή του Νίκου Καρέλη στην Γκενκ.

Ο πρώην επιθετικός του «τριφυλλιού» ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Εργοτέλη, κάτι που σημαίνει ότι το κρητικό συγκρότημα θα εισπράξει ένα ποσοστό της τάξης του 5% δηλαδή 150.000 τα οποία είναι τα τροφεία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected