Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

ΠΑΟΚ – Η πρώτη μεταγραφή και τα…πετροδολάρια για Μπερμπάτοφ!

xatzisaias-604x345Ο Δημήτρης Χατζηισαϊας θα είναι όπως όλα δείχνουν η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός του Πανιωνίου, με ύψος 1.93, έχει βρεθεί στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ τους τελευταίους μήνες και πάρθηκε η απόφαση να αποκτηθεί. Χθες, μάλιστα, όπως γράφει η Livesport, ο νεαρός αμυντικός χαιρετούσε στη Νέα Σμύρνη, δείγμα πως η απόφαση να φύγει είναι δεδομένη.

Ο Χατζηισαϊας κατάγεται από την Πιερία, ξεκίνησε από τον Βατανιακό, έπαιξε στον ΠΑΟΚ Γλυφάδας και στα Χανιά, και φέτος είναι για 2η σεζόν στην Νέα Σμύρνης.

Στο φετινό πρωτάθλημα είναι από τους στυλοβάτες του Πανιωνίου, είναι βασικό στέλεχος, με συμμετοχή και στους 17 αγώνες της Σούπερ Λίγκας.

Νέο δημοσίευμα από Βουλγαρία, αυτή τη φορά για μεταγραφή Μπερμπάτοφ!

Σύμφωνα με βουλγαρικό δημοσίευμα, η Αλ Αϊν προσφέρει συμβόλαιο δύο ετών στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

ImageHandlerΟι συμπατριώτες του επιθετικού του ΠΑΟΚ ασχολούνται σχεδόν καθημερινά με το μέλλον του και σήμερα αποκαλύπτουν πως ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στρώνει… κόκκινο χαλί στον Μπερμπάτοφ για να μετακομίσει στα Η.Α.Ε.

Οι Άραβες προσφέρουν διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους για γκολ και οι συμμετοχές.

Αξιοσημείωτο είναι πως η Αλ Αϊν αγωνίζεται σε καινούργιο γήπεδο και οι Βούλγαροι αναφέρουν πως ο «Μπέρμπα» είναι 35 ετών και δεν αποκλείεται να τελειώσει γρήγορα την καριέρα του…

Πάντως, ο Μπερμπάτοφ δεν έχει τοποθετηθεί για το μέλλον του και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected